Fav10 Haftanın Üyeleri | 19 Mayıs - 25 Mayıs 2025

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,851
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Konu Açanları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazanlar​

Haftanın En Çok Hit Kazananları​

@emreemreu ayın enleri ellerinden öper. Artık burası tamamı ile sana emanet :A
Yazın açmayı unutma :A
------

Çok ilginç detaylar varmış:A @Bully aramızda 11 mesaj var ama kim önde konu açılınca anlarsın :A

Şimdi favori üye olarak görünen @bazinga ayın favori üyesinde aday olmalı mı onu bilemedim :A

Bir sürü üye aday olamayacağı için 22. sıradaki üye 8. aday olarak listede olacak :A
Önceki kazananları, yöneticiler ve Mayıs ayında ceza puanı alan @12.Adam aday olamayacağı için listeye yeni isimler dahil oluyor.

Son düzenleme:
------

Çok ilginç detaylar varmış:A @Bully aramızda 11 mesaj var ama kim önde konu açılınca anlarsın :A

Şimdi favori üye olarak görünen @bazinga ayın favori üyesinde aday olmalı mı onu bilemedim :A

Bir sürü üye aday olamayacağı için 22. sıradaki üye 8. aday olarak listede olacak :A
Önceki kazananları, yöneticiler ve Mayıs ayında ceza puanı alan @12.Adam aday olamayacağı için listeye yeni isimler dahil oluyor.
Ben zaten olmayacağımı önceden de belirtmiştim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
------

Çok heyecanlı :A Ayın enleri açılmadan ayın favori üyesi açılmış, sıra ilk kez şaşmış :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Çok heyecanlı :A Ayın enleri açılmadan ayın favori üyesi açılmış, sıra ilk kez şaşmış :A
İlk kez değil aslında. Zamanında Sherlock geç açmaya başladığında benim iş de aksadığı için yetkiyi almıştım ve yaptığım olmuştu ama senle olan dönemde evet ilk :A biraz rekor bir açma hızı oldu tabi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
İlk kez değil aslında. Zamanında Sherlock geç açmaya başladığında benim iş de aksadığı için yetkiyi almıştım ve yaptığım olmuştu ama senle olan dönemde evet ilk :A biraz rekor bir açma hızı oldu tabi :A
Sherlock ve emreemreu geç açanlar oldukları için onlar açtığında öyle olur :A

Sen çok hızlısın zaten :A Gece konuyu açtığında daha 1 Haziran'a girmeyen ülkeler vardır :A

Bu alana bir cevap yazın...