Siz De Yaşıyor Musunuz?

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,941
Puanı
1,060
1747598882853.png

Kafeye gidersiniz,şöyle kenarda,kalablıkdan uzak bir masaya oturursunuz...Yayılırsınız...
Sonra bir bakmışınız..Okadar boş yer varken..Sağınıza,solunuza birileri gelir..

Arabınızı rahat rahat parkedersiniz...Arkanızı dönersiniz okadar boş alanda gelir biri hemen yanınıza park eder.

Restrona gidersiniz,uzak bir masaya geçeyim dersiniz..Gelirler yan masanıza kurulurlar..

Maça gidersiniz...Sakindir..Şuraya oturam dersiniz.. Stadda o kadar yer vardır..Gelir yanınıza otururlar..

Otobüse binersiniz...Gideyimde şu arka köşeye oturam rahat rahat dersiniz...Abi bir bakmışın,yanına biri oturmuş...

Sinemaya girersiniz..salon boşdur..Ortaya oturam dersiniz..Elinizde popcorn..biranda.. Müsade der biri Pıt yanınıza oturur...

Ben daha bugün yaşadım...Koca mekanda güzelce köşeye geçtim..yayıldım...
Abi geldiler..arkamdaki yere oturdular...

Ben günlük hayatta bunu çok yaşıyorum..Nedenini bilmiyorum..
Bir güven meselesi mi..Yada bak bir bildiği var oraya oturmuş,bizde oraya oturalım mı. yada başka birşey..

Ama benim içim rahatsız edici.

Peki sizin için?

Kafe de çok yaşıyorum yaa şöyle sessiz sakin "🚬" dumanından uzak bir köşe seçiyorum ve hop sanki hiç boş yer yokmuş gibi etrafım çevreleniyor gerçekten aşırı sinir bozucu bir olay 😕

Emeğine sağlık @The_Erinch :ok:

Biz müsait bir yerde inelim iki gözüm,
Bak kırlangıçlar açar şimdi,
Darmadağın özlediğim insanlar,
Hangi soğuk otobüs terminalinde sıcak çaylarını içiyorlar?
Kayboluyorum, var mı ilanınız?
Hükümsüzdür kalbim, aşkım hürriyetsiz
Sere serpe döküyorum içimi,
Hiç olmadığım kadar yalnızım.
Yorgunluk da var...
Tutamıyorum, boşaltıyorum
Baraj kapakları açılıyor, elektrik geliyor evimize
Ben gelemiyorum.
Her geldiğimde açmayan birini görmek istemiyorum.
Durma iki gözüm, ağla!

Kafe de çok yaşıyorum yaa şöyle sessiz sakin "🚬" dumanından uzak bir köşe seçiyorum ve hop sanki hiç boş yer yokmuş gibi etrafım çevreleniyor gerçekten aşırı sinir bozucu bir olay 😕

Emeğine sağlık @The_Erinch :ok:

Genelde bana yapmıyorlar hatta otobüste tek benim yanım boşken ayakta falan bekliyorlar bu da insanı bazen üzer gibi duruma sokuyor :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bu durumu en çok dışarda bir yerde büyüi tuvaletlerde pisuvarda yaşıyorum. Hızlıca işimi halledeyim derken bir anda biri geliyor sonra bekle ki işini gör :D

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bu durumu en çok dışarda bir yerde büyüi tuvaletlerde pisuvarda yaşıyorum. Hızlıca işimi halledeyim derken bir anda biri geliyor sonra bekle ki işini gör :D
Birde bunun diğer versiyonu var.. En uçtaki, en boştaki kapalıya geçersin... Tammmmmm derken... Yarı yolda kalır 😂😂😂😂 Çünkü yan tarafada başkası gelmişdir 😝😝😝

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü

Bu alana bir cevap yazın...