Tamam haklılık payı var. Bende güvenmem kimseye. Temkinli olmak iyidir ama çok fazla güvenmemek sonunda insanı delirtiyor. İnsanız biz. Karşıdaki de insan. Hatasız olmaz. Dümdüz de olmaz. Sonuçta her zaman insan hayatını sevmeli. Tek başına da olsa yaşanır illaki. Bir süre sonra o ruh halin geçer iyi insanlara denk gelirsin o kesin. Bak izle tek başına yürümeye korkan insanları ve çokça düşünürsün kim suçlusu bu planların? Hayat böyledir işte bazen gider gelirsin. Yazılı önceden kurallar bende bir b*k değilim dersin kendine.
Yukarıdaki şu iki önemli ismin sözlerinden yola çıkarak hayatın anlamına dair çıkarımlarda bulunabiliriz."Yaşamın anlamı, ona anlam katmak için verdiğimiz çabadır."
-Albert Camus-
"Hayatın anlamı, bir gün sona erecek olmasıdır."
-Franz Kafka-
Varsın tabi varsın senBu konunun başlığını her gördüğümde..
Düşünüyorum o halde varım geliyor aklıma 😂😂😂
Yukarıdaki şu iki önemli ismin sözlerinden yola çıkarak hayatın anlamına dair çıkarımlarda bulunabiliriz.
Fakat çok da derin düşünmeye gerek yok çünkü;
"Sürekli anlam peşinde koşarsanız, hayatınızı asla yaşayamazsınız."
-Albert Camus-
Aaa herkesin mesajını yorumlamışsın. Benim mesajdaki özlü sözlere de yorumunu bekliyorum vallaaVarsın tabi varsın sen
Varolmak için savaşmak her gün onun için çaba sarf etmek.![]()
Ayyy Kıskançç Hasibeeee 😝😝😝😝🤪🤪🤪Aaa herkesin mesajını yorumlamışsın. Benim mesajdaki özlü sözlere de yorumunu bekliyorum vallaa@RüzgarGülü
Yani hayatı sorgulamak herşey de anlam aramak iyi olsa da bu sorgulama, anlam arayışı yaşamanın önüne geçtiğinde asıl olanı, anı kaçırırız tabi ki.Yukarıdaki şu iki önemli ismin sözlerinden yola çıkarak hayatın anlamına dair çıkarımlarda bulunabiliriz.
Fakat çok da derin düşünmeye gerek yok çünkü;
"Sürekli anlam peşinde koşarsanız, hayatınızı asla yaşayamazsınız."
-Albert Camus-
Genelde bu tür filmler düşük bütçe olduğu için pek izlenmiyor diye denenmiyor. Büyük bilinen bu tarz film var mı gerilim psikolojik ama kafayı da çok kırmayalimaustralya sinemasindan gecen sene bir film izlemistim - benzer konu uzerinden bir isleyisi vardi .filmin ismi malesef suan aklima gelmiyor.
saygilar .
Anlaşılan senin de sığındığın değerler anlamını yitirmiş. Ama seninkisi uzun sürdü bu aralar.