2025 Nisan Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üç üye finale yükselsin?

• cokiyitvci

Oy: 9 52.9%
  • xemrexxx

Oy: 5 29.4%
  • Angelica

Oy: 3 17.6%
  • RüzgarGülü

Oy: 9 52.9%
  • Damien Duff

Oy: 4 23.5%
  • Zeyno

Oy: 4 23.5%
  • Alemdar

Oy: 7 41.2%
  • Mr.At

Oy: 2 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
127,990
Puanı
1,060
Fav10.net'in sevilen etkinliklerinden "Ayın en favori üyesi"devam ediyor. Her ay düzenli olarak belirli kriterlere uyan üyelerimiz arasından bir kişiyi seçeceğiz.
O ay ceza/uyarı almamış ve belirlenen mesaj sayısına ulaşmış olan üyelerimiz oylamada yer alacaktır.

Aday olma şartları:

- En çok mesaj yazan ilk 8 üye
-Ay içerisinde ceza/uyarı almamak

ADAYLAR
@cokiyitvci
@xemrexxx
@Angelica
@RüzgarGülü
@Damien Duff
@Zeyno
@Alemdar
@Mr.At

Not: Ay içerisinde uyarı olan üyeler, yöneticiler artı son 5 ay içerisinde Ayın Favori Üyesi seçilen üyeler aday listesinde yer almayacaktır.

Geçen ay 2 kazanan olunca, 5 aylık geçmiştede Nisan ayında en çok mesajlar yazan üst sıralarda olduğu için ve iki aday olacak isimde ceza puanı almış oldukları için (birisi @12.Adam :A kazanma potansiyelin olurdu). Tüm bu durumlar nedeni ile nerdeyse en aşağılarda olan isimlerde listede kendine yer buldu.
Bir yandan iyi. Çeşitlilik iyidir.

Kafamda 2 işim netleştirdim ama 3. isim için biraz düşünmem gerekiyor.
İlk isim en çok mesaj yazıp güzelde programa imza atmış olan @cokiyitvci
------

Ben nasıl bu listeye girdim ? 😂

Kendim'le beraber @RüzgarGülü ve @cokiyitvci baya emek verdik Nisan'da sanırım.

Teşekkürler @serhatt gardaşım
Açıklamayı yazdım. Sebebi hemen üst yazımda :A
------

Bu arada @Bully en az bir sene bu oylamada olmayacak. Bir arkadaşımızda çok eskiden bundan sonra olmak istemediğimden bahsetmişti aday listesinde. 2 isimde öyle eksildi haliyle :A

Son düzenleme:
Geçen ay 2 kazanan olunca, 5 aylık geçmiştede Nisan ayında en çok mesajlar yazan üst sıralarda olduğu için ve iki aday olacak isimde ceza puanı almış oldukları için (birisi @12.Adam :A kazanma potansiyelin olurdu). Tüm bu durumlar nedeni ile nerdeyse en aşağılarda olan isimlerde listede kendine yer buldu.
Bir yandan iyi. Çeşitlilik iyidir.

Kafamda 2 işim netleştirdim ama 3. isim için biraz düşünmem gerekiyor.
İlk isim en çok mesaj yazıp güzelde programa imza atmış olan @cokiyitvci
------

Açıklamayı yazdım. Sebebi hemen üst yazımda :A
------

Bu arada @Bully en az bir sene bu oylamada olmayacak. Bir arkadaşımızda çok eskiden bundan sonra olmak istemediğimden bahsetmişti aday listesinde. 2 isimde öyle eksildi haliyle :A
Yılın Favori Üyesi olmamın verdiği rahatlıkla Ayın Favori Üyesi'nde dinlenmeye devam :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Vallahi hiç olmadım en favori üye. Olursam çok sevinirim arkadaşlar. Hayırlısı. @Dosi :bhr:

• Beğendim
Reactions: Dosi

Bu alana bir cevap yazın...