Nisan başında iyiydik onlarla listeye girmek güzel oldu@Gerekli24 seni tebrik ederim. 3 kategoride de ay olarak güzel varlık göstermişsin. Sorgu Odasında @cokiyitvci sayesinde soru bombardımanına tutulup hepsini sabırla yanıtladın. Sayenizde zirve tatmışım
@xdragxx yine farkını ortaya koymuşeğlenceli bir konuya güzel ilgi olmuş. Bu konu sayesinde bir çok isim gizliliğinin bir kısmını attı.
Yeni uzun süre kalacak bir avatarımada vesile olmuş oldu konu
@Royal_Highness senide tebrik ederim. Birinci olmuşsun sende.
Böyle her kategori farklı isimlerin zirvede olması hoşuma gidiyor.
@xemrexxx detayını farketmemiştim 😱@Dosi @xdragxx tebrikler zirveyi kimselere kaptırmamışsınız.
@Gerekli24 forumun popüler ismiymişsin de haberimiz yokmuş 1 haftada 10K görüntülenme çok nadir görülen bir başarı, tebriks.
@Royal_Highness farklı konularınla ilgiyi çekmişsin iyi oranlar tebrikler.
@xemrexxx onlarca lüzumsuz etikete rağmen ilk 20'ye bile girememişsin nanik sana.@Dosi @Bully @12.Adam @Angelica @offensive
Senin yerine bu sefer detayları ben fark edeyim dedim.
Şarkı konularında ben yedek takılayım herkes için en hayırlısı.Aynen, bu sefer @serhatt 'ın yedek değil tam jüriliğine ihtiyacımız var![]()
Bazı durumlardan dolayı tam desteğine ihtiyaç olabilir. Bir ara çıtlatırımSenin yerine bu sefer detayları ben fark edeyim dedim.
Ben yine ihtiyaç halinde dahil olurum arka planda.![]()
En Favori Şarkı 2024 (yerli)Mosi ofsayta düştü.
Ne etkinliği ? Kolay gelsin. Yerli mi yabancı mı?
Söz vermiyorum.Bazı durumlardan dolayı tam desteğine ihtiyaç olabilir. Bir ara çıtlatırım
Bu arada senin kaliteli konunun yeni bölümünü bekliyoruz. Haftaya fırlat
En Favori Şarkı 2024 (yerli)
@Bully senelerce yürütmüştü. Ondan başkasına teslim edemezdim![]()
Seni zorlarımSöz vermiyorum.
Aaa evet malum sebepten foruma ara verince unuttum ben onu, dur bakalım belki geri döner ama zor gibi görünüyor bu aralar. Kafam hiç yerinde değil.![]()
Çok zorlama hala hassas dönemimdeyim.Seni zorlarımdurum ve şarta göre ama
Anlıyorum
Her ay başlamgıcında yeni konular gelip hareketlilik oluyor. Sonra bir ara yap o zaman ne zaman kendini hazır hissedersen. 12-13 mayısta yayınla duruma göre. Haftaya En Favori Şarkı başlar.
Ben jürilik olarak zorlamaktan bahsettimÇok zorlama hala hassas dönemimdeyim.
Bölüm hazırlayabilirsem salarım ama önümüzdeki hafta yine şehir dışına falan çıkacağım bakalım kestiremiyorum tam.![]()
@Dosi @xdragxx tebrikler zirveyi kimselere kaptırmamışsınız.
@Gerekli24 forumun popüler ismiymişsin de haberimiz yokmuş 1 haftada 10K görüntülenme çok nadir görülen bir başarı, tebriks.
@Royal_Highness farklı konularınla ilgiyi çekmişsin iyi oranlar tebrikler.
@xemrexxx onlarca lüzumsuz etikete rağmen ilk 20'ye bile girememişsin nanik sana.@Dosi @Bully @12.Adam @Angelica @offensive
Aaaaaa bunların da derdi ben olmuşum 😱
Farkındayım, onun için diyorum işte zorlama diye.Ben jürilik olarak zorlamaktan bahsettim
Aaa yeter ne çok geziyorsunzaten haftaya değil, sonraki hafta dedim
![]()
Önemsememişim demekkiAaaaaa bunların da derdi ben olmuşum 😱
Kızzzz İsveç cadolozu 100 kilo insanım ben farkedemiyosan göz doktoruna git![]()
Aynı tarifeyi bende bu ay başlatırım gibi ama yaz ayında yapacağım özellikleFarkındayım, onun için diyorum işte zorlama diye.
Bütün kış evdeydim ayol bahar gelmişken biraz acısını çıkarmak lazım.![]()