Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,909
- Puanı
- 610
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Büyük harcamalar yapacağım bilinen bir şey. Ek bir şeyler olacak mı bakacağızGitti paracıklar@Dosi
Ek bir şey bana 2 bin dolarBüyük harcamalar yapacağım bilinen bir şey. Ek bir şeyler olacak mı bakacağız![]()
oğlan cimri galiba @serhatt la @Emre Ozansoy şok@xemrexxx'nin ortama uyum sağlama hızı ektedir;
@Angelica @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Mr.At @Gerekli24 @12.Adam @xdragxx
@Angelica @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Mr.At @Gerekli24 @12.AdamZonguldak'ta dişi kırılan kediye 1.4 gram altından diş yapıldı. pic.twitter.com/jm5eT6SAD7
— Pusholder (@pusholder) April 14, 2025
Aaaa yaptırır @xemrexxx kaknemdir maknemdir ama yaptırır şimdi@xemrexxx valla az değilsin ha
@Angelica @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Mr.At @Gerekli24 @12.AdamZonguldak'ta dişi kırılan kediye 1.4 gram altından diş yapıldı. pic.twitter.com/jm5eT6SAD7
@xemrexxx valla az değilsin ha
Hep yüce gönüllülüğümdenAaaa yaptırır @xemrexxx kaknemdir maknemdir ama yaptırır şimdi![]()
Yalnız ben altın diş yapılan kediyi sen olarak kastetmiştimHep yüce gönüllülüğümden![]()
Olsun ben alırım ona istediğini.
@xemrexxx valla az değilsin ha
Kızlar, altın diş takılan kedi @xemrexxx
Demiş ki veterinere "Altın dişten aşağısı kurtarmaz". Veteriner de mecburen altın diş takmış![]()
Senaryoyu notere götürsem her bir sayfa 784 liraSanki sen selvi boylusun![]()
Çocuk gençlik fantastik bir senaryo var aklımda ödev için yazdım geçen cuma telefonda @AngelicaAyy onu yapmıştır oo
Ettikleri kavgadan sonra @serhatt ile @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 134383
@The_Erinch @Zeyno @Royal_Highness @Bully @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @TenTen
Kavga etmeye bile tenezzül etmem onunla.Ayy onu yapmıştır oo
Ettikleri kavgadan sonra @serhatt ile @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 134383
@The_Erinch @Zeyno @Royal_Highness @Bully @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @TenTen
Kedi hayalindeki yerlere gelmişKavga etmeye bile tenezzül etmem onunla.![]()
Aaaa yaptırır @xemrexxx kaknemdir maknemdir ama yaptırır şimdi![]()
Yalnız ben altın diş yapılan kediyi sen olarak kastetmiştim![]()
Yer cüceleri kazanıyor meloş teyze pertYapmıştır eminim kedileri çok seviyor çünkü![]()