Fav10 Haftanın Üyeleri | 16 Ekim - 22 Ekim 2023

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,645
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Konu Açanları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları​

Haftanın En Çok Hit Kazananları​

3 mesaj daha yazsan 3. olacakmışsın :A
@Yakamoz-Asi ile yakın gitmişiz.
@bazinga hayalet modunda olmuş, ne o öyle zar zor listeye son dakika son numaradan girme :A
@xemrexxx çalıştırmışsın çeneyi maşallah :A
Yinede @serhatt ‘a yetişmemiş :A
Fav10'u listeye sokan kendime teşekkürler. :A
Sadece 1 konuya katkın olmuş, sen olmasanda girermiş buraya :A ama evet o bölüme bakınca en çok tıklanan senin konu olmuş az farkla, yani hit sağlatmışsın :A

@bazinga hayalet modunda olmuş, ne o öyle zar zor listeye son dakika son numaradan girme :A

Sadece 1 konuya katkın olmuş, sen olmasanda girermiş buraya :A ama evet o bölüme bakınca en çok tıklanan senin konu olmuş az farkla, yani hit sağlatmışsın :A
Tüm forumu defalarca etiketleyip herkesle konuşmasına rağmen tokatlamışım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Cevapsız bırakmayınca😂

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Benim derdim ilk üç değil mosi listemde adım olsun yeter. Ama madem sen istiyorsun sonraki hafta ilk üçe adımı yazdırmaya çalışayım. (Gene 4-5 arası oldu) :A @MEnes
------

Tüm forumu defalarca etiketleyip herkesle konuşmasına rağmen tokatlamışım. :A
@Dosi , çarpık @xemrexxx tüm forumu tavaf etmiş ama gene yetişememiş.Azmine hayran kaldım. :A

Benim derdim ilk üç değil mosi listemde adım olsun yeter. Ama madem sen istiyorsun sonraki hafta ilk üçe adımı yazdırmaya çalışayım. (Gene 4-5 arası oldu) :A @MEnes
------

@Dosi , çarpık @xemrexxx tüm forumu tavaf etmiş ama gene yetişememiş.Azmine hayran kaldım. :A
Aman çabala demedik, sadece öylesine yazdım. post kasarsan yersin cezayı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
yeni üyeler ne zaman konu açma izni verilecek kardeşler bilgilendirirseniz sevinirim 🙂

Ohoooo dur bakalım Elif hanım, daha dün 1 bugün 2.. önce forumun gözüne gireceksin. Sonra yönetim seni Favori Üyelik icin aday gösterecek, aralarında karar verip o özel favori üye etiketini alacaksin ki, ondan sonra konu açabilesin. :D

Ama bazı bölümlerde açabiliyormusun bilemedim ṣimdi onun için @Dosi hanıma danıṣalım. :D

------

O naparsa yapsın zirve always benimdir. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ohoooo dur bakalım Elif hanım, daha dün 1 bugün 2.. önce forumun gözüne gireceksin. Sonra yönetim seni Favori Üyelik icin aday gösterecek, aralarında karar verip o özel favori üye etiketini alacaksin ki, ondan sonra konu açabilesin. :D

Ama bazı bölümlerde açabiliyormusun bilemedim ṣimdi onun için @Dosi hanıma danıṣalım. :D
önce bi foruma adapte olsun.
İlla açayım diyorsa bu bölümde kuralına göre açılabilir. Bölümdeki Kuralları okusun öncelikle.

Ama bazı bölümlerde açabiliyormusun bilemedim ṣimdi onun için @Dosi hanıma danıṣal
------

öğle olsun bakalım 🙂

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi