Bugün forumun emektar üyesi nam-ı diğer İsviçreli çok çok iyi moderatörü @Yakamoz-Asi 45.000’ler Kulübüne girmiş bulunmakta.
Bizlerle daha nice eğlenceli keyifli mesajlar dileriz
Bu şarkı gibi günlerin keyifli enerjik geçsin
Helena’nın müziğe adım attığı ilk zamanlarıKonu ve hediye icin cok tesekkür ederim Saygideger Süper Moderatörümüz @Dosi Hanim
Eskiden 45.000'e baya yakindim, sonra mesajlar falan silindi, 40.000'e kadar düstük.
Sarki güzelmis bu arada
Helena’nın müziğe adım attığı ilk zamanları
Klibide bu:
Tebrikler azgın İsviçreli, yeni kulübün hayırlı olsun.
Sana ecünnü hediye edeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun.
Al da gözlerin bayram etsin.
@Yakamoz-Asi
Amin 🙏Klibi de cok güzelmis
------
Valla yemin olsun tam tas olanlari secmissin diyecek sözüm yok, cok tesekkür ederim.
------
Sende seviliyorsun abi, Allah hepimize bol kazanc, böyle tatli ile birlike tatli sohbetler ve böyle bir manzarada huzurlu günler nasip etsin.
tebrikler
Tebrik ederim @Yakamoz-Asi daha nicelerine inşallah
Tebrikler ilk yarıyı tamamlamışsın.Nice mesajlara forumun emektar ve sevilen üyesi.Hediyeni şimdi hazır ediyorum.
------
En seksi ülkeler
En iyi tatil yapılacak yerleri, en seksi plajları duymuştuk da en seksi ülkeleri hiç duymamıştık.m.haberturk.com
Ok , önce pasaport işlerini halledeyim vize gerekiyor mu? Cıvırları bekletmek olmaz.Cok tesekkür ederim
Hep beraber Yunanistan'a gidiyoruz
Tebrikler
Ok , önce pasaport işlerini halledeyim vize gerekiyor mu? Cıvırları bekletmek olmaz.
Yunanistana Vize gerekiyor Türkiye AB üyesi olmadigi icin @12.AdamOk , önce pasaport işlerini halledeyim vize gerekiyor mu? Cıvırları bekletmek olmaz.