Dilara Gönder, Show Ana Haber'den Ayrıldı!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,927
Puanı
1,061
Ff1lZ5HUUAAX8Yj

Show TV'de flaş ayrılık!

2021'den bu yana kanalın ana haber bültenini sunan Dilara Gönder, Twitter'da yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. Yaşanan bu şok ayrılığın nedeni bilinmezken, Gönder'in deprem yayınlarında yaptığı eleştiriler sosyal medyada büyük takdir toplamıştı.

Deprem döneminde medya o kadar kötü bir sınav verdi ki kendisinin bu dönemdeki onurlu duruşu ayrı bir takdiri hak ediyor. Show Haber'e de depremzedeye mikrofon uzatıp çeken vasıfsız muhabiriyle, zaten üzücü olan görüntülerin üstüne koyduğu dramatik müzikler ve ajitasyonla dolu haberleriyle başarılar.

doğruyu söyleyeni kovdular demek ki yine. Show tv bu depremde en kötü sınavı veren kanallardan muhtemelen. Yardım gelmedi diyen afetzede yakını konuşurken mikrafonu uzaklaştırn mı dersin arkasını dönüp giden muhabir mi dersin sinirden yazamıyorum bile. Şimdi de bu kadını dik duruşundan dolayı kovmuşlar belli ki istifa filan bahane. Ağır şeyler yazmak istemiyorum ama böylesi zor zamanlarda 3 ün 5 in hesabını yapan bu kanalları kınıyorum. Sakın kimse ''belki sadece istifadır ne abarttınız'' diye düşünmesin. Daha önce görmediğimiz şeyler değil.

doğruyu söyleyeni kovdular demek ki yine. Show tv bu depremde en kötü sınavı veren kanallardan muhtemelen. Yardım gelmedi diyen afetzede yakını konuşurken mikrafonu uzaklaştırn mı dersin arkasını dönüp giden muhabir mi dersin sinirden yazamıyorum bile. Şimdi de bu kadını dik duruşundan dolayı kovmuşlar belli ki istifa filan bahane. Ağır şeyler yazmak istemiyorum ama böylesi zor zamanlarda 3 ün 5 in hesabını yapan bu kanalları kınıyorum. Sakın kimse ''belki sadece istifadır ne abarttınız'' diye düşünmesin. Daha önce görmediğimiz şeyler değil.
onun videyonun sonu spiker dedi başka yerlere ulaşılmıyor dedi seyrettim ben o video var sonunda
------

show tv sınavi iyiveriyor depremleri canları iyi veriyor.Ahlen Dilara Gönder bugun var ..Yarında olacak

• Olmamış
Reactions: 12.Adam
Ym olmanın kuralları bunlar. @Yakamoz-Asi

Kendisi istifa etmemiştir doğruları gerçekleri söylediği için doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali olmuştur. Başına geleceklerini bildiği halde susmadığı için kendisini çok tebrik ediyorum işte böyle insanlara ihtiyacımız var, kendisini daha iyi yerlerde görmek dileği ile.