Makyajsız sen
Makyajsız sen
------
Ekli dosyayı görüntüle 114146yakında böyle ruhun bedeninden ayrılınca bu sözlerini hatırlarsın
Kusura bakma tatlım benim o an düşünecek ve hatırlayacak daha önemli nedenlerim olucak sen aklıma gelmezsin soryMakyajsız sen
------
Ekli dosyayı görüntüle 114146yakında böyle ruhun bedeninden ayrılınca bu sözlerini hatırlarsın
Kusura bakma tatlım benim o an düşünecek ve hatırlayacak daha önemli nedenlerim olucak sen aklıma gelmezsin sory
Teşekkürler @Yakamoz-Asi 😊Emeğine sağlık @Mircan Saye reytingleri toplamışsın. Ters köşe olmuş herkes
Video diğer yere yüklendiği için battı balık yan gider dedim ama farkına bile varmadım ben burada da paylaşıldığını sanıyordum o ara o kadar yırttın kendini çikolata sevmiyorum diye ama inanmadılar sana ne yapacaksın bana da geçen hafta sivri sinek diye tuturduydu @The_ErinchVideo öncesi spoi vermişsin millet ters köşe oldu, ama en azından Zeynep olduğunu bilmişler, fakat yanlış Zeynep
Bir önceki haftada Beyaz Gelinciksin deyip durdular. Bundan sonra he evet olabilir diyeceğimVideo diğer yere yüklendiği için battı balık yan gider dedim ama farkına bile varmadım ben burada da paylaşıldığını sanıyordum o ara o kadar yırttın kendini çikolata sevmiyorum diye ama inanmadılar sana ne yapacaksın bana da geçen hafta sivri sinek diye tuturduydu @The_Erinch