Tüm dengeleri bozdu buBu hafta Pinhani'nin geçtiğimiz sene çıkardığı ve çok sevilen şarkısı Dünyadan Uzak ile sizlerleyiz.
Recap: 0.19 - 1.54
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Bu hafta mor ve ötesi ile sana oldun mu oldun mu şimdi mosmor oldun mu şarkısını söylicemBu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
"Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik..."
Yerimi bilmem, bilmem ne taraftayım?
Sesimi duymam, ne zamandır araftayım?
Recap: 1:04-2:32
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Gurbetçilerin oy vermesine karşıyım benTüm dengeleri bozdu bu
Çok iyilere bile 2 vereceğim gibi
Beklediğim şarkı.Bu hafta Pinhani'nin geçtiğimiz sene çıkardığı ve çok sevilen şarkısı Dünyadan Uzak ile sizlerleyiz.
Zaten sinirlerim bozuk liseden bazı arkadaşlarımla buluşamıyorum sevgililerin verdiği yasaktan zaten erkeklerden sıkıntı haline düştüm bana erkek seç demesin @serhattBu hafta Pinhani'nin geçtiğimiz sene çıkardığı ve çok sevilen şarkısı Dünyadan Uzak ile sizlerleyiz.
Yarışmayı yürüten ve oy verende gurbetçi @keremGurbetçilerin oy vermesine karşıyım ben
Ne diyorsun?Bu hafta mor ve ötesi ile sana oldun mu oldun mu şimdi mosmor oldun mu şarkısını söylicem
------
Gurbetçilerin oy vermesine karşıyım ben
Bu hafta Pinhani'nin geçtiğimiz sene çıkardığı ve çok sevilen şarkısı Dünyadan Uzak ile sizlerleyiz.
Dikkatini çektiğine göre oy verirsin artık herhaldeYarışmacılar dışında iki etiket gelince dikkatimi çekti konu, diğer türlü kopyala yapıştır etiketler olduğu için konuya bakmıyordum.
Kütük kanımı donduruyor... @Maskeli FedaiSerdar’a tam puan verecekmiş… @MasacRE
Bu nasıl bir hainlik be kardeşim
Şükürler olsun benimle aynı fikirde biriBu hafta biraz fazla iddialı sanki…
Bu şarkının ilk dakikası çok değerli bence.Bu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
"Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik..."
Yerimi bilmem, bilmem ne taraftayım?
Sesimi duymam, ne zamandır araftayım?
Recap: 1:04-2:32
Çoktan belliydi, kıvırma.Ben peki
------
Düşünüyorum bakalım daha belli değil
------
Düşünüyorum bakalım daha belli değil
Bir tane şarkı var aklımda ama onu kullanacak mı bilmiyorum.Hangi şarkı ile gelmeyi düşünüyorsun ikili eleme öncesi bu son haftada?
Bence de şarkının başlangıcı muhteşem ama recapi ilk kısımdan alırsam nakarat tekrarlanmıyor ve kimler varmış içimde yoklama yaptım kısmı olmuyor.Bu şarkının ilk dakikası çok değerli bence.
Kesip biçelim o halde.Bence de şarkının başlangıcı muhteşem ama ilk kısımda nakarat tekrarlanmıyor ve kimler varmış içimde yoklama yaptım kısmı olmuyor.
Bakmam lazım. Süreye de takılabilir o şekilde.Kesip biçelim o halde.
Böyle olursa puan kırarım şimdiden söyleyeyim.
İlk 38 saniye ve 1:23'den sonrası rahat birleştirilirBakmam lazım. Süreye de takılabilir o şekilde.