Sevmek mi bayılırım puanlarıma bakmadın mı hiç 😱Sen maNga sever miydin? 😱
Sevmek mi bayılırım puanlarıma bakmadın mı hiç 😱Sen maNga sever miydin? 😱
Hiç hatırlamıyorum ki.Bu hep iyi oy vermiyor mu zaten rocklara
Bu da biliyor bak aşk olsun @Emre OzansoyBu hep iyi oy vermiyor mu zaten rocklara
Benim bildiğim @Alos hep rocklara iyi veriyor seviyor rock türünü diye biliyorumHiç hatırlamıyorum ki.
Sevmek mi bayılırım puanlarıma bakmadın mı hiç 😱
Unutmuşum.Bu da biliyor bak aşk olsun @Emre Ozansoy
Çok doğru biliyorsunBenim bildiğim @Alos hep rocklara iyi veriyor seviyor rock türünü diye biliyorum
Ne gibi başarılar elde etmiş, söyleyip bilgilendirseydin bizi.Bu hafta muhteşem başarılar elde eden Yaş Hikayesi albümünde yer alan "VİCDANIN AFFETSİN" ile geliyoruz.
Birçok ödül aldı bu albümdeki şarkılarla hepsini tek tek sayayım mıNe gibi başarılar elde etmiş, söyleyip bilgilendirseydin bizi.
Birçok ödül aldıysa başlıca bazılarını sayabilirdin. Biz de öğrenmiş olurduk. Ben saymıştım zamanında.Birçok ödül aldı bu albümdeki şarkılarla hepsini tek tek sayayım mı
Haliç Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Ege Üniversitesinde ödüller aldı albüm anlamında.Birçok ödül aldıysa başlıca bazılarını sayabilirdin. Biz de öğrenmiş olurduk. Ben saymıştım zamanında.
Jüri başkanlığını ne zaman eleştirdiğimi hatırlamıyorum cidden. 😱 Eğer puanlamaları beğenmediysem şakasına demişimdir.@dreamy Juri başkanlığını eleştiriyordu bende seni yarışmadın bir sezon juri başkanı yapacam demiştim Tabi sonra sunamadım daha alamancı @kerem akıllı bir iş yapmış @Emre Ozansoy
Bunu bilmek mutlu etti.Kesinlikle, ama sayesinde Model'i de sevmiştim ben.
Ben sana birçok haftada atmama rağmen sen hiç atmadığın için...@Tolstoyevski niye harikanı çektin..ss
Ben beğendiğini sandığım için atıyorsun sanmıştım atıyorumBen sana birçok haftada atmama rağmen sen hiç atmadığın için...
Süper seçim canım bol şanslarAaa evet 10.haftaya geldik iyisiyle kötüsüyle ve kaldı son 6 hafta öncelikle başarılar diliyorum
2004 Çakra albümüne üçüncü kez gidiyoruz bu şarkı daha klibi çıkmadan yazın büyük hitlerinden olmayı başarmıştır Albümün çıkış parçası Beni Unut klibi televizyonlarda dönerken Canıma Minnet radyolarda patlıyor ve her yerde çalmaya başlıyor Serdar ikinci klibi hemen çekiyor tabi benim bu şarkıya olan izlenimim buram buram yaz kokan bir şarkı olması yaz bitmek üzereyken paylaşalım
1:00-2:40
Başarılar diliyorumBu hafta Tarkan'ın klasikleşmiş efsanevi parçalarından ÖLÜRÜM SANA ile geliyoruz herkese başarılar