Tabii ki tahmin yapıp etkinlik öncesi rakiplerime ipucu vermeyeceğim....
Tabii ki tahmin yapıp etkinlik öncesi rakiplerime ipucu vermeyeceğim....
Ooo Bir totem kokusu alıyorum....Tabii ki tahmin yapıp etkinlik öncesi rakiplerime ipucu vermeyeceğim....
Haksızlık etme, GS takımında forma giymeyen Hakan Çalhanoğlu'nu eklemişGalatasaray ve Fenerbahçe sadece kendi futbolcularının bulunduğu görseller ile milli takıma başarılar dilemiş. Koskoca kulüpler bile takımcılık yapıyor, ülkeye bak.
Kendi takımlarında bulunan futbolcular başarılı performans gösterirse değerleri yükselecek ve daha yüksek fiyata satılabilecek. Bu da daha iyi transferlere neden olacak ve dolayısıyla şampiyonluk şansı artacak... Bu durumda neden rakip takım futbolcusuna başarılar dilesin ki?Galatasaray ve Fenerbahçe sadece kendi futbolcularının bulunduğu görseller ile milli takıma başarılar dilemiş. Koskoca kulüpler bile takımcılık yapıyor, ülkeye bak.
Düz Türkiye bayrağı paylaşıp başarılar dileyebilirlerdiKendi takımlarında bulunan futbolcular başarılı performans gösterirse değerleri yükselecek ve daha yüksek fiyata satılabilecek. Bu da daha iyi transferlere neden olacak ve dolayısıyla şampiyonluk şansı artacak... Bu durumda neden rakip takım futbolcusuna başarılar dilesin ki?
Bugünkü Türkiye maçının ligin 25.haftasında oynanan Kayseri - Sivas maçından farkı yok biz fanatikler için...
Olsun ben futbolu bu haliyle seviyorum, efendilik pek futbol kültürüne uygun değil ziraDüz Türkiye bayrağı paylaşıp başarılar dileyebilirlerdi
500 kitap okumuş adamsın, sen diyorsun ya?Kendi takımlarında bulunan futbolcular başarılı performans gösterirse değerleri yükselecek ve daha yüksek fiyata satılabilecek. Bu da daha iyi transferlere neden olacak ve dolayısıyla şampiyonluk şansı artacak... Bu durumda neden rakip takım futbolcusuna başarılar dilesin ki?
Bugünkü Türkiye maçının ligin 25.haftasında oynanan Kayseri - Sivas maçından farkı yok biz fanatikler için...
Zlatan'ın yokluğu İsveç'e yarayacak.
HÇ gsli bildiğim kadarıyla. 🤔Haksızlık etme, GS takımında forma giymeyen Hakan Çalhanoğlu'nu eklemiş
Ben öyle düşünmüyorum. Yine başarılı oluruz ama Zlatan Extra bir katkı sağlardı.Zlatan'ın yokluğu İsveç'e yarayacak.
Orası öyle, zaten orda şaka yaptımHÇ gsli bildiğim kadarıyla. 🤔
Anarşik yoldaşım...Kendi takımlarında bulunan futbolcular başarılı performans gösterirse değerleri yükselecek ve daha yüksek fiyata satılabilecek. Bu da daha iyi transferlere neden olacak ve dolayısıyla şampiyonluk şansı artacak... Bu durumda neden rakip takım futbolcusuna başarılar dilesin ki?
O kadar haklısın ki. Takım oyunu oynayabilecekler.Zlatan'ın yokluğu İsveç'e yarayacak.
Avatarıma bak ve utan bu dediğinden kütük...
Sinerjiye katıldık...Avatarıma bak ve utan bu dediğinden kütük...
Kulüp takımlarında uyguladığımız avatar sinerjisini şimdi de milli takıma taşımak adına tüm forum halkını bana katılmaya davet ediyorum
@Sherlock @MEnes @Dosi @mesmeso @xdragxx @HeisenBerg @DarkLegenD @12.Adam @bazinga @The_Erinch @Tolstoyevski @S.G.A.T. @BARON男爵 ve futbolla ilgilenen herkes...
Avatarıma bak ve utan bu dediğinden kütük...
Kulüp takımlarında uyguladığımız avatar sinerjisini şimdi de milli takıma taşımak adına tüm forum halkını bana katılmaya davet ediyorum
@Sherlock @MEnes @Dosi @mesmeso @xdragxx @HeisenBerg @DarkLegenD @12.Adam @bazinga @The_Erinch @Tolstoyevski @S.G.A.T. @BARON男爵 ve futbolla ilgilenen herkes...
Bu avatar stratejisi yüzünden GS iki sezondur tek kupa alamadı HatırlatayımSinerjiye katıldık...
Beşiktaş'ın öz evladını avatarına koyarken hiç mi utanmadın? 😡😡
Ekli dosyayı görüntüle 103629