Milli Takımlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🇹🇷 ⚽️ 🌍

Galatasaray ve Fenerbahçe sadece kendi futbolcularının bulunduğu görseller ile milli takıma başarılar dilemiş. :F Koskoca kulüpler bile takımcılık yapıyor, ülkeye bak. :F
Haksızlık etme, GS takımında forma giymeyen Hakan Çalhanoğlu'nu eklemiş :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Galatasaray ve Fenerbahçe sadece kendi futbolcularının bulunduğu görseller ile milli takıma başarılar dilemiş. :F Koskoca kulüpler bile takımcılık yapıyor, ülkeye bak. :F
Kendi takımlarında bulunan futbolcular başarılı performans gösterirse değerleri yükselecek ve daha yüksek fiyata satılabilecek. Bu da daha iyi transferlere neden olacak ve dolayısıyla şampiyonluk şansı artacak... Bu durumda neden rakip takım futbolcusuna başarılar dilesin ki?

Bugünkü Türkiye maçının ligin 25.haftasında oynanan Kayseri - Sivas maçından farkı yok biz fanatikler için...

Kendi takımlarında bulunan futbolcular başarılı performans gösterirse değerleri yükselecek ve daha yüksek fiyata satılabilecek. Bu da daha iyi transferlere neden olacak ve dolayısıyla şampiyonluk şansı artacak... Bu durumda neden rakip takım futbolcusuna başarılar dilesin ki?

Bugünkü Türkiye maçının ligin 25.haftasında oynanan Kayseri - Sivas maçından farkı yok biz fanatikler için...
Düz Türkiye bayrağı paylaşıp başarılar dileyebilirlerdi :A

Zlatan'ın yokluğu belli olacak :(

Lycka till Sverige 💙💛
maxresdefault-1.jpg

500 kitap okumuş adamsın, sen diyorsun ya?

Anarşik yoldaşım...

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Önceden turnuvalarda en az 5-6 tane "baba" takımlar olurdu. Bu turnuvada Fransa'dan başka o tarz bir takım göremiyorum. Diğer büyük takımların bir çok güven vermeyen yanları var. O yüzden bu turnuvada çok sürpriz göreceğimizi tahmin ediyorum. Fransa'nın da oynayış şeklini beğenmiyorum. Umarım şampiyon olmazlar.

İçimde hep İngiltere'nin kazanacağı hissi var. Belçika'nın altın jenerasyonu için de bu son turnuva. İspanya ve Almanya eski gücünde değil. İtalya'nın form grafiği iyi onlardan umudum büyük. Hollanda hocasını değiştirmeseydi ağır favorilerden olabilirdi. Portekiz'in bu kez şans yanında olacağını sanmıyorum. Gruptan çıkamazsa şaşırmam.

Zlatan'ın yokluğu İsveç'e yarayacak. :D
O kadar haklısın ki. Takım oyunu oynayabilecekler.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Hainku, İtalya'yı destekleyecekmiş yoldaşlarım.. @MEnes @Sherlock @MasacRE
Avatarıma bak ve utan bu dediğinden kütük...

Kulüp takımlarında uyguladığımız avatar sinerjisini şimdi de milli takıma taşımak adına tüm forum halkını bana katılmaya davet ediyorum :A

@Sherlock @MEnes @Dosi @mesmeso @xdragxx @HeisenBerg @DarkLegenD @12.Adam @bazinga @The_Erinch @Tolstoyevski @S.G.A.T. @BARON男爵 ve futbolla ilgilenen herkes...

Kulüp takımlarında uyguladığımız avatar sinerjisini şimdi de milli takıma taşımak adına tüm forum halkını bana katılmaya davet ediyorum :A

@Sherlock @MEnes @Dosi @mesmeso @xdragxx @HeisenBerg @DarkLegenD @12.Adam @bazinga @The_Erinch @Tolstoyevski @S.G.A.T. @BARON男爵 ve futbolla ilgilenen herkes...
Sinerjiye katıldık...

Beşiktaş'ın öz evladını avatarına koyarken hiç mi utanmadın? 😡😡

images (47).jpeg

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

Sinerjiye katıldık...

Beşiktaş'ın öz evladını avatarına koyarken hiç mi utanmadın? 😡😡

Ekli dosyayı görüntüle 103629
Bu avatar stratejisi yüzünden GS iki sezondur tek kupa alamadı :A Hatırlatayım :A