- Reaksiyon puanı
- 13,779
- Puanı
- 860
Foruma yaklaşık 9 ay gibi bir süre önce kayıt olan ve forumda sevilen isimlerden biri olan @Alos (Ben) 5000'ler kulübünde. Nice mesajlara.
Son düzenleme:
Nice 10.000 lereForuma yaklaşık 9 ay gibi bir süre önce kayıt olan ve forumda sevilen isimlerden biri olan @Alos (Ben) 5000'ler kulübünde. Nice mesajlara.
Teşekkürler.Aklımda olan tek konuyu açmayı unuttum ya la
------
Nice 10.000 lere
Aleyna tilki ye laf mı ediyorİnsan bi sevdiği şarkıları falan konusuna eklerdide biz de yararlanırdık @Alos
Nice 5.000'lere . Oldukça hızlısın
Al bakalım. Aleyna'ya iki de bir laf atmanı sevmedim ama yinede sevindiğin şarkıyı hediye edeyim
Aklıma gelmedi . Teşekkür ederim . Klavyeme sağlıkİnsan bi sevdiği şarkıları falan konusuna eklerdide biz de yararlanırdık @Alos
Nice 5.000'lere . Oldukça hızlısın
Al bakalım. Aleyna'ya iki de bir laf atmanı sevmedim ama yinede sevindiğin şarkıyı hediye edeyim
Teşekkür ederim. İnşallah.Çok tebrikler, umarım birlikte daha çok kulüp göreceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 102861
Edit: Geçenlerde Sertab Erener sevdiğini de söylemiştin, es geçmeyelim.
Teşekkür ederimBeşbin mesaj konun hayırlı olsun.Tebrik ederim.Çarşamba fan club daimi üyesi bunlar da benden...
Diğer hediyeyi de ekledim ama forumda benden kaynaklanan kısa süreli bir takılma sorunu olduğundan gecikme yaşandı. Rica ederim,keyifli dinlemeler.Teşekkür ederim
Evet şimdi gördüm .Diğer hediyeyi de ekledim ama forumda benden kaynaklanan kısa süreli bir takılma sorunu olduğundan gecikme yaşandı. Rica ederim,keyifli dinlemeler.
Benim paylaştığım klibin sen de ne işi var?@Alos senin açtığın konuyu sevsinler nenesinin guzusu
seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum kalbini niyetini çok iyi bildiğim biri olman o kadar güzel ki nenem dediğin zaman neden nenem diyorsun diye sorduğumda içimden geldi cevabını alınca çok mutlu olmuştum demek ki içten sevmiş beni dedim öyle sevmen çok mutlu etmişti beni tebrikler ediyorum nice mesajlara inşAllah iyi ki geldin foruma iyi ki varsın kuzum benimm😘😘
sana çok sevdiğim Buray şarkısı armağan etmek istiyorum nice mesajlara kuzumm
Benim paylaştığım klibin sen de ne işi var?
Teşekkür ederimUfaklık...Bu hızla 1 aya 10.000 görürsün.
Klavyene kuvvet; tebrik ederim.
Nice, Kaliteli mesajların olsun.
@Alos senin açtığın konuyu sevsinler nenesinin guzusu
seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum kalbini niyetini çok iyi bildiğim biri olman o kadar güzel ki nenem dediğin zaman neden nenem diyorsun diye sorduğumda içimden geldi cevabını alınca çok mutlu olmuştum demek ki içten sevmiş beni dedim öyle sevmen çok mutlu etmişti beni tebrikler ediyorum nice mesajlara inşAllah iyi ki geldin foruma iyi ki varsın kuzum benimm😘😘
sana çok sevdiğim Yalın şarkısı armağan etmek istiyorum nice mesajlara kuzumm
Küçücüğüm herşeyim
Eee Hani nerede değiştirmemişsin.Yaa sendemi hiç bakmadım valla değiştirem o zaman
Eee Hani nerede değiştirmemişsin.
Teşekkür ederim
------
Ben de seni tanıdığım için çok mutluyum nenem . Teşekkür ederim sen de iyi ki varsın nenem
Yaa çok teşekkür ederim . İnşallah hep birlikte
Alıntının içine saklanmış serseri seni.Yalın koydum görmedinmi
Sağol kuzum benimmm nenesinin kuzusu
Tebrikler kardeşim.Bende 9 ay önce üye oldumForuma yaklaşık 9 ay gibi bir süre önce kayıt olan ve forumda sevilen isimlerden biri olan @Alos (Ben) 5000'ler kulübünde. Nice mesajlara.