Alos 5000'ler Kulübünde!

İnsan bi sevdiği şarkıları falan konusuna eklerdide biz de yararlanırdık @Alos :A
Nice 5.000'lere :Z. Oldukça hızlısın :A

Al bakalım. Aleyna'ya iki de bir laf atmanı sevmedim ama yinede sevindiğin şarkıyı hediye edeyim :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem and NES
Çok tebrikler, umarım birlikte daha çok kulüp göreceğiz. :Z

yasak-elma-76-bolum-izle-yasak-elma-77-bolum-13600360_4410_amp.jpg

Edit: Geçenlerde Sertab Erener sevdiğini de söylemiştin, es geçmeyelim. :A

İnsan bi sevdiği şarkıları falan konusuna eklerdide biz de yararlanırdık @Alos :A
Nice 5.000'lere :Z. Oldukça hızlısın :A

Al bakalım. Aleyna'ya iki de bir laf atmanı sevmedim ama yinede sevindiğin şarkıyı hediye edeyim :A

Aklıma gelmedi :A. Teşekkür ederim :love1: . Klavyeme sağlık :A

Kendisini sevmiyorum ben bi tek ona laf atmıyorum ki :A. Teşekkür ederim hediyen için :A :love1:
Çok tebrikler, umarım birlikte daha çok kulüp göreceğiz. :Z

Ekli dosyayı görüntüle 102861

Edit: Geçenlerde Sertab Erener sevdiğini de söylemiştin, es geçmeyelim. :A

Teşekkür ederim. İnşallah.

Sevmek mi? Bayılıyorum kendisine :A

Hediyelerin için teşekkür ederim :Z

Beşbin mesaj konun hayırlı olsun.Tebrik ederim.Çarşamba fan club daimi üyesi bunlar da benden... 🎈🎊🎉🍾

• Harika
Reactions: Carpe Diem
@Alos senin açtığın konuyu sevsinler nenesinin guzusu :A

seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum kalbini niyetini çok iyi bildiğim biri olman o kadar güzel ki nenem dediğin zaman neden nenem diyorsun diye sorduğumda içimden geldi cevabını alınca çok mutlu olmuştum demek ki içten sevmiş beni dedim öyle sevmen çok mutlu etmişti beni tebrikler ediyorum nice mesajlara inşAllah iyi ki geldin foruma iyi ki varsın kuzum benimm😘😘

sana çok sevdiğim Yalın şarkısı armağan etmek istiyorum nice mesajlara kuzumm :D

Küçücüğüm herşeyim :D

Son düzenleme:

seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum kalbini niyetini çok iyi bildiğim biri olman o kadar güzel ki nenem dediğin zaman neden nenem diyorsun diye sorduğumda içimden geldi cevabını alınca çok mutlu olmuştum demek ki içten sevmiş beni dedim öyle sevmen çok mutlu etmişti beni tebrikler ediyorum nice mesajlara inşAllah iyi ki geldin foruma iyi ki varsın kuzum benimm😘😘

sana çok sevdiğim Buray şarkısı armağan etmek istiyorum nice mesajlara kuzumm :D
Benim paylaştığım klibin sen de ne işi var? :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Ufaklık...Bu hızla 1 aya 10.000 görürsün.

Klavyene kuvvet; tebrik ederim.

Nice, Kaliteli mesajların olsun.
Teşekkür ederim :Z
------

sana çok sevdiğim Yalın şarkısı armağan etmek istiyorum nice mesajlara kuzumm :D

Küçücüğüm herşeyim :D
:love1: :love1:

Ben de seni tanıdığım için çok mutluyum nenem :A :love1:. Teşekkür ederim sen de iyi ki varsın nenem :love1:

Yaa çok teşekkür ederim :love1: :love1:. İnşallah hep birlikte :Z