Netflix'ten 'Hababam Sınıfı' Sürprizi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,636
Puanı
1,061
maxresdefault.jpg

'9 Kere Leyla' ve 'Azizler'in ardından pandemi nedeniyle vizyona giremeyen bir yerli film daha Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği, başrollerini Altan Erkekli, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Toygan Avanoğlu ve Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı 'Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları' önce 3 Nisan'a, ardından 20 Kasım'a gösterim tarihi alsa da sinemaların kapanması nedeniyle gösterime çıkamamıştı.

Son gelişmeye göre ise uzun zamandır izleyici karşısına çıkmayı bekleyen film, bu cuma (5 Şubat) itibariyle Netflix'te yayına girecek.

maxresdefault.jpg

'9 Kere Leyla' ve 'Azizler'in ardından pandemi nedeniyle vizyona giremeyen bir yerli film daha Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği, başrollerini Altan Erkekli, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Toygan Avanoğlu ve Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı 'Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları' önce 3 Nisan'a, ardından 20 Kasım'a gösterim tarihi alsa da sinemaların kapanması nedeniyle gösterime çıkamamıştı.

Son gelişmeye göre ise uzun zamandır izleyici karşısına çıkmayı bekleyen film, bu cuma (5 Şubat) itibariyle Netflix'te yayına girecek.

Öfff yeter bee 2848372728 hababam sınıfı mı olur :A saçmalık :F
------

Kemal Sunal’lı eski Hababam Sınıfı serisi Netflix’e geliyor sanmıştım. :A
Ben de öyle sanmıştım :A

Güzel haber. Merak ettiğim bir filmdi. Hazır ele değmişken Damat Takımı'nı da yayınlasınlar.

50M2 tüm diziler arasından 9.sırada bu arada petrol flixde.

31 Ocak’ta bir sürü film kalkmış Netflix Türkiye’den. Onları yenileyeceğine anlaşma yaptığı filme bak. :(