Beşiktaş beni kurtardı22. Hafta tamamlandı.
Haftanın zirve ismi 10 puan ile @slhttnmtl oldu. @xdragxx 1 basamak yükselerek zirveye yerleşti. Zirve hattında çok fazla puan kazanılmadığı için dengelerde fazla bir değişiklik olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 98561
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @pompy @hasanca
Ben de Antalya maçında biraz kurtarmışımBeşiktaş beni kurtardı![]()
Çok iyi gitmişim bu hafta. Haftaya da buna yakın bir performans gösterirsem yükselirim belki.22. Hafta tamamlandı.
Haftanın zirve ismi 10 puan ile @slhttnmtl oldu. @xdragxx 1 basamak yükselerek zirveye yerleşti. Zirve hattında çok fazla puan kazanılmadığı için dengelerde fazla bir değişiklik olmadı.
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @pompy @hasanca
Zaten yeterince altındayım daha ne kadar alt edeceksin.Ben de Antalya maçında biraz kurtarmışım
Bu arada @bazinga havadan 2 puan almıştın. Haketmedin 😡 enerjimi seni alt etmek için kullanacağımhedefime alıyorum haberin olsun
![]()
Herşey 1 hafataya bakıyor. Biz gibi 18 puan aldığın an hoop zirveZaten yeterince altındayım daha ne kadar alt edeceksin.
Ben mi ertelettim maçı?![]()
Ne yapsaydım tahminimi güncelleme hakkım varken öyle mi bıraksaydım.Herşey 1 hafataya bakıyor. Biz gibi 18 puan aldığın an hoop zirve
Ertelenen maçta açığı bulup affetmedin ve bu hedefime almama yetti. Hele bi de 2 puan ile etiketten yararlanırsan ne yaparım şuan bilmiyorum ama öyle olunmaması için totem, enerji ne varsa salacağım üstüne![]()
Her çıkışın bir inişi vardır, çöküş devam ediyor...22. Hafta tamamlandı.
Senin çöküş devam etsin, ben çıkışa geçmek istiyorum tekrar....Her çıkışın bir inişi vardır, çöküş devam ediyor...
Her düşüşün bir de yükselişi de var tabii... O yüzden o çıkış dönemine tekrar girerim yakında...Senin çöküş devam etsin, ben çıkışa geçmek istiyorum tekar....