Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Anlaşılan şu gizemli kişi meselesi daha çok baş ağrıtacak gibi. :T: Bölüme 3-4 gün var ama konuğun kim olduğunu da bilmiyoruz bari ondan da biraz koysalarmış. :A Serkan sinsisi de Peride'den uzak dursun.ss

Bu arada Star alt kısımda ve sondaki geçişlerde değişiklik yapmış güzel görünüyor. :Z

• Harika
Reactions: STAR
Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor. Umarım bol bol sıcak sahnelerimiz olur. Peride'de gitmesin. :( Eskilerden bir sevdiği falan gelsin onu yalnız görmeye dayanamıyorum.

İkinci fragmanda bize DicBar ve Feris&Serkan sahneleri göstersinler. Sapık hikayesini de çok merak ediyorum. Nereden geldi acaba aklına böyle bir şey? Pis herif umarım DicBar'ıma bir şey yapmaz. 😡 😡

Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor. Umarım bol bol sıcak sahnelerimiz olur. Peride'de gitmesin. :( Eskilerden bir sevdiği falan gelsin onu yalnız görmeye dayanamıyorum.

İkinci fragmanda bize DicBar ve Feris&Serkan sahneleri göstersinler. Sapık hikayesini de çok merak ediyorum. Nereden geldi acaba aklına böyle bir şey? Pis herif umarım DicBar'ıma bir şey yapmaz. 😡 😡
Böyle yazınca da tuhaf görünüyor ama karamsar hallerinden iyi sanırım. :A Al eserinle gurur duy. :A @hayret bi şey

Anlamak istediği gibi anlamış kısacası. :A
Yok bi daha tövbe, kimsenin eleştirisine cevap vermeyeceğim. :D Herkes aynı düşünmez zaten :D Özellikle bu hafta çok sert girdi diye şey yapmıştım, normalde kimseye bulaşmıyorum zaten :F
Ben dozunda işlenen ve üçgensiz aşk konularını her zaman severim, sevmeyen olursa da saygı duyarım bundan sonra :FYeter ki hafta da bir kaç saatliğine de olsa dış olaylardan uzaklaştıran bu dizi ile oluşan sohbet ortamı bozulmasın :Z:ok:

• Güldürdün
Reactions: Aserat and mesmeso
Sonunda orjinalinden beklediğim konu işlenecek :A @Aserat @mesmeso61 @Özgür
Ama bu rolü Haluk Bilginer gibi birisinin oynamasını beklerdim. :( Bu sayede Peride'yi dizinin yayın hayatı boyunca görmediğimiz kadar çok göreceğiz sanırım :D
Lütfen Haluk Bilginer deme her yerde görmüşken bir de burada olmasın. :A

Orijinaldeki hangi bölüm ya bu?
Sette unutkanlık yaşayan adam (Guy Merchand). Hippolyte (Barış) ile film çekiyordu.