Ziraat Bankası'ndan Kemal Sunal Reklamı!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,655
Puanı
1,060
Ziraat Bankası 157. yılına özel Kemal Sunal reklamı yayınladı.

Daha önce 155. yılında Yeşilçam reklamı ile seyirciler karşısına çıkan Ziraat Bankası bu kez de Kemal Sunal reklamı ile beğeni topladı.

Reklam, Kemal Sunal'ın gülümsemesi ana fikri üzerinde dayanıyor.

Reklam filminde Kemal Sunal'a benzerliği ile tanınan oyuncu Mehmet Kurt rol aldı. Oyuncuya plastik makyaj yapıldı ve Kemal Sunal'a benzetildi.

İşte Ziraat Bankasının 157. yılına özel çektiği ve kanallarda yayınlanan reklamı:

155. yılına özel çektiği Yeşilçam reklamını da aşağıdan izleyebilirsiniz:

maxresdefault.jpg

Çok iyi olmuş, başlığı görünce Yeşilçam reklamını gibi olacağını tahmin etmiştim ama bu kadar iyi olacağını beklemiyordum.

@The_Erinch abi sektörden biri olarak yorumun nedir merak ettim. :D
Bu bankaların reklama ihtiyacı yok.
Ama daha öncede böyle bir çalışma yapmışlardı.
Hitap ettiği kesimin hoşuna gidecektir.

Çok fazla yazamıyorum siyasete kayar ama özel bankaların en zorlandığı üçlünün başında gelir kendisi.

Reklamı günümüz teknolojisini düşünürsek keyifli buldum ama Rahmetlinin sürekli aynı modda konuşturulmasını beğenmedim.

Bu arada aklına nereden geldin de etiketledin Atacanım :bhr:

• Beğendim
Reactions: mrt-06

Çok fazla yazamıyorum siyasete kayar ama özel bankaların en zorlandığı üçlünün başında gelir kendisi.

Reklamı günümüz teknolojisini düşünürsek keyifli buldum ama Rahmetlinin sürekli aynı modda konuşturulmasını beğenmedim.

O üçlüyü tahmin etmek zor değil. :A

Tabii sen gelcen aklıma abicim. :bhr: Birde sektörün içinden yorumlar daha kıymetli bizimkilere göre. :A

Siz de reklamları arttırmalısınız bence. :A

O üçlüyü tahmin etmek zor değil. :A

Tabii sen gelcen aklıma abicim. :bhr: Birde sektörün içinden yorumlar daha kıymetli bizimkilere göre. :A

Siz de reklamları arttırmalısınız bence. :A
Reklam biryere kadar etkili...
İşin masa başında herşey Rakama bakıyor 😉

Trilyonları veriyorlar yeri geldiğinde reklam filmlerine ama oturmuş bir kemik kitle var.

Devlet bankalarını sıralamadan çıkarırsan... Sıralama hep aynıdır.

Yeşil-Gri ve Kırmızı-Mavi ve Mor.

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Reklam biryere kadar etkili...
İşin masa başında herşey Rakama bakıyor 😉

Trilyonları veriyorlar yeri geldiğinde reklam filmlerine ama oturmuş bir kemik kitle var.

Devlet bankalarını sıralamadan çıkarırsan... Sıralama hep aynıdır.

Yeşil-Gri ve Kırmızı-Mavi ve Mor.
Anladım zaten kitle belli diyorsun. Bu daha çok o zaman kitlesini hoş etmeye yönelik. :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Reklam alanında mısın abi?

Buna benzer bi ünlü vardı galiba tıpa tıp aynı gibiydi en sevdiği oyuncu Kemal Sunal'dı onun da