Doğum Günün Kutlu Olsun Ozan (bazinga)! 🎂

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
La La Land Cake.jpg

Normalde iki gün önce açılması gereken bu kutlama konusu; adminimiz @bazinga beyin çok gizemli bir insan olmasından dolayı, doğum gününün aslında iki gün önce olduğunu, yeni öğrenmemizden ötürü bugüne kalmış bulundu. (Geçtiğimiz sene de aynı bahaneden faydalanmıştık, o sebeple geçen senenin konusuna bakmanızı önermiyorum...)

Kendisinin doğum gününü en içten dileklerimiz ile kutluyor, sevdikleriyle beraber geçireceği nice mutlu, sağlıklı, huzurlu seneler diliyoruz. Nice filmler, diziler izleyeceği ve yorumlayacağı senelere... Sayın admine bizlere bu forumu armağan ettiği için teşekkür ediyor, kutlama mesajları ile beraber çeşitli hediyeler takdim ediyoruz. (Aksi takdirde olacaklardan ben sorumlu değilim. :A)

Aşırı derecede sanatsal olan hediyelerimi bu konuya iliştiriyorum...

ES.jpg

SC.jpg

FG-Hat.jpg

Pastayı hiç beğenmedim @Sherlock hocam :A Böylesi bence daha güzel :D

fd353982b0906abd4a2744ceec81090d.jpg

Doğum günün kutlu olsun Ozan admin, sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmen dileğiyle :D

Bu da şarkın :A

Bu pasta da güzelmiş hocam, kalabalığız zaten sıkıntı yok tüketilir ikisi de. :A @bazinga

Doğum günün kutlu olsun @bazinga :Z
Normalde asla üye olmazdım forumlara ve sitelere ama bu forumun havası çok başkaydı 9 sene önce tahmini bu zamanlar foruma üye oldum. Sayende ilk defa site yöneticiliği vs de yaptım. Bu moderatörlük; sorumluluk ve durum yönetme kazandırdığı için bu özellikler üniversitede proje vs gibi şeylerde ekip başı olmamı sağladı :D Düşün oraya kadar bile fark etmeden etkin oldu :D

Ayrıca hiçbir zaman da bizleri kırmadığın için teşekkürler :) İyi ki varsın :)

Geçmiş doğum günün kutlu olsun adminin @bazinga genelde yabancı film ve dizi seviyorsun galiba ama ben izlemediğim için bu konuda ne versen hediye bilemedim. Eski yorumlarda bir ara Geniş Aile sevdiğini biliyorum.

images (10).jpeg

• Harika
  • Beğendim
Reactions: bazinga and 12.Adam