Hmm kesin görüşme halindedir evet.Türkiye'nin en güzel, en iyi ve en doğal oyuncularından biridir. İlk çıkan projesinden itibaren çoğu dizisini izledim. En son 3 sezon boyunca Kadın dizisinde yer alarak hem Türkiye hem de yurtdışında büyük beğeni topladı ve reyting rekorları kırarak başarısına başarı kattı. Netflix'te yayaınlanacak olan 'Şimdiki Aklım Olsaydı' dizisine imza attı fakat hepimizin bildiği malum sebeplerden dolayı proje iptal edildi. Şubat ayında final yapan Kadın'ın ardından yüzünü dinlendiren güzel oyuncu şimdilerde gelecek sezon için yeni projelerle görüşme halinde.
Hepsinde çok güzel ama özellikle 2.fotoğrafta bayıldım. Tarzı falan da harika. Dönsün bir an önce ekrana. Kavak Yelleri ve Melekler Korusun’daki o minnoş halleri hala aklımda.Türkiye'nin en güzel, en iyi ve en doğal oyuncularından biridir. İlk çıkan projesinden itibaren çoğu dizisini izledim. En son 3 sezon boyunca Kadın dizisinde yer alarak hem Türkiye hem de yurtdışında büyük beğeni topladı ve reyting rekorları kırarak başarısına başarı kattı. Netflix'te yayaınlanacak olan 'Şimdiki Aklım Olsaydı' dizisine imza attı fakat hepimizin bildiği malum sebeplerden dolayı proje iptal edildi. Şubat ayında final yapan Kadın'ın ardından yüzünü dinlendiren güzel oyuncu şimdilerde gelecek sezon için yeni projelerle görüşme halinde.
Gerçekten görüşmediğini mi düşünüyorsun ya. Zaten her projesinde başarılıydı ama Kadın gibi reytingli bir işten sonra bir sürü yapımcı peşindedir çok net.Hmm kesin görüşme halindedir evet.
Hepsinde çok güzel ama özellikle 2.fotoğrafta bayıldım. Tarzı falan da harika. Dönsün bir an önce ekrana. Kavak Yelleri ve Melekler Korusun’daki o minnoş halleri hala aklımda.
Gerçekten görüşmediğini mi düşünüyorsun ya. Zaten her projesinde başarılıydı ama Kadın gibi reytingli bir işten sonra bir sürü yapımcı peşindedir çok net.
Senin dizinde bile bahsedildi hatta konuk olacağı açıklandı bi düşün şimdi ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu. Ama sen anca böyle foto veya videoyla cevap ver.
Büyük oyuncu mu. 😱 Tamam yetenekli de büyük oyuncu dediğin mesela Haluk Bilginer tarzı isimler olur fazla coşmasak mı.Senin dizinde bile bahsedildi hatta konuk olacağı açıklandı bi düşün şimdi ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu. Ama sen anca böyle foto veya videoyla cevap ver.
Farah Zeynepten daha çok teklif alıyordur emin ol. @phoebebuffayHmm kesin görüşme halindedir evet.
Hepsinde çok güzel ama özellikle 2.fotoğrafta bayıldım. Tarzı falan da harika. Dönsün bir an önce ekrana. Kavak Yelleri ve Melekler Korusun’daki o minnoş halleri hala aklımda.
Gerçekten görüşmediğini mi düşünüyorsun ya. Zaten her projesinde başarılıydı ama Kadın gibi reytingli bir işten sonra bir sürü yapımcı peşindedir çok net.
Of o anlamda demediğimi biliyorsun konuyu çektiğin yere bak. Büyükten kastım popüler, başarılı olması ama o an öyle yazdım. Yoksa tabi ki Haluk Bilginer’le aynı klasmana sokmuyorum.Büyük oyuncu mu. 😱 Tamam yetenekli de büyük oyuncu dediğin mesela Haluk Bilginer tarzı isimler olur fazla coşmasak mı.
Fotoğraf aşırı tatlı.Farah Zeynepten daha çok teklif alıyordur emin ol. @phoebebuffay
Gerçekten Beren Saat'ten sonra merakla beklediğim tek oyuncu olabilir, her zaman kendini geliştirdi Melekler Korusun'u izlerlen bugün buralara geleceğini biliyordum. Umarım yine dijitalde çok iyi bir partnerle kendine yakışır bir projede izleriz, bazıları da çatlamaya devam etsin.
Her şeye bir şey buluyorsun ama geleceğimiz nokta aynı yer, o yüzden çatlamaya devam et.Büyük oyuncu mu. 😱 Tamam yetenekli de büyük oyuncu dediğin mesela Haluk Bilginer tarzı isimler olur fazla coşmasak mı.
Ay Yapım başka projeleri çoktan eline sıkıştırmıştır zaten. Nedense Medyapım'la tekrar ekranlarda olsa da hiç fena olmaz gibi. Ay Yapım'a her zaman güvenilmiyor biliyorsun.Fotoğraf aşırı tatlı.
Ben niyeyse dijitale iş yapacağını düşünüyorum. Şimdiki Aklım Olsaydı iptal edilse bile sağlam bir dijital diziyle gelecek bence.
Farah Zeynepten daha çok teklif alıyordur emin ol. @phoebebuffay
Gerçekten Beren Saat'ten sonra merakla beklediğim tek oyuncu olabilir, her zaman kendini geliştirdi Melekler Korusun'u izlerlen bugün buralara geleceğini biliyordum. Umarım yine dijitalde çok iyi bir partnerle kendine yakışır bir projede izleriz, bazıları da çatlamaya devam etsin.
Of o anlamda demediğimi biliyorsun konuyu çektiğin yere bak. Büyükten kastım popüler, başarılı olması ama o an öyle yazdım. Yoksa tabi ki Haluk Bilginer’le aynı klasmana sokmuyorum.
Şişirmeye devam edin bakalım nerede patlayacak.Her şeye bir şey buluyorsun ama geleceğimiz nokta aynı yer, o yüzden çatlamaya devam et.
Medyapım ya da OGM ile dönsün isterim. Ay Yapım eskisi gibi değil aynen o yüzden gerek yok.Ay Yapım başka projeleri çoktan eline sıkıştırmıştır zaten. Nedense Medyapım'la tekrar ekranlarda olsa da hiç fena olmaz gibi. Ay Yapım'a her zaman güvenilmiyor biliyorsun.
Şişirmeye devam edin bakalım nerede patlayacak.
Dizileri tutturamayan Burcu'yu şişirdiğin kadar şişirmiyoruz be, insaf.Medyapım ya da OGM ile dönsün isterim. Ay Yapım eskisi gibi değil aynen o yüzden gerek yok.
Güzel kadın. Oyunculuğu da çok başarılıTürkiye'nin en güzel, en iyi ve en doğal oyuncularından biridir. İlk çıkan projesinden itibaren çoğu dizisini izledim. En son 3 sezon boyunca Kadın dizisinde yer alarak hem Türkiye hem de yurtdışında büyük beğeni topladı ve reyting rekorları kırarak başarısına başarı kattı. Netflix'te yayınlanacak olan 'Şimdiki Aklım Olsaydı' dizisine imza attı fakat hepimizin bildiği malum sebeplerden dolayı proje iptal edildi. Şubat ayında final yapan Kadın'ın ardından yüzünü dinlendiren güzel oyuncu şimdilerde gelecek sezon için yeni projelerle görüşme halinde.