Kırmızı Oda'nın Afişi Yayınlandı!

Ee bu bildiğin karakter afişi olmuş toplu bı afiş sanıyordum
Toplu afiş ben de seviyorum ama, 12 kişi geniş aile fotoğrafı çektirir gibi afiş yapmak da değil yani. :A
Sade ve gayet güzel bir afiş ama önemli başrollerin 1 veya 2'sini koysalarmış daha da güzel olurmuş.
Burak Sevinç de yer almalıydı o karizmasıyla, olmamış.
Fragmanlarda herzaman Başrolde Binnur Kaya vurgusu var oyüzden bu afiş çok doğru. Bu dizinin sadece 1 tane önemli başrolü var. Afişi gördüğüm an fragmandaki ses geldi aklıma ve ben de baya beğendim :bhr:
@Özgür @Aserat @Yiğitt

Fragmanlarda herzaman Başrolde Binnur Kaya vurgusu var oyüzden bu afiş çok doğru. Bu dizinin sadece 1 tane önemli başrolü var. Afişi gördüğüm an fragmandaki ses geldi aklıma ve ben de baya beğendim :bhr:
@Özgür @Aserat @Yiğitt
Bilemedim ya hep öyle alıştık bu yüzden bana da karakter afişi gibi kaçtı ama zaten dememiş miydim? Afişi yine de çok beğendim. :A

@Özgür @Aserat @Yiğitt
Afiş çok sade ve basit kalmış maalesef, tamam Binnur Kaya ön planda olsun da tek kişinin olduğu daha iddialı bir afiş hazırlanamaz mıydı? :(

• Beğendim
Reactions: Dosi
images

TV8'in merakla beklenen iddialı dizisi Kırmızı Oda'nın afişi yayınlandı!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği; başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Burak Sevinç, Ecem Uzun, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan'ın paylaştığı yapımın ilk bölümünde Salih Bademci, Evrim Alasya, Hande Doğandemir ve Deniz Altan da konuk oyuncu olarak yer alacak.

Kırmızı Oda, yakında TV8'de başlıyor!

kirmizioda-anaposter-fuzj-arjm.jpg
Afiş çok kaliteli olmuş binnur kaya yı çol severim :Z :Z

Yeni afiş:
20200827_125944.jpg

Bir an önce başlasın artık. :Z
Çok sade ve klas bir afiş olmuş.
Ee bu bildiğin karakter afişi olmuş toplu bı afiş sanıyordum
Zorlamamışlar klasik afiş.
Sade ve akılda kalıcı sevdim.
Sade ve gayet güzel bir afiş ama önemli başrollerin 1 veya 2'sini koysalarmış daha da güzel olurmuş.
Ben hala bu Binnur Kaya'ya alışamadım.
Çok sade ama çok güzel bir afiş bence. :bhr: Binnur Kaya tek başına yeter. :Z
Ya bi dur daha yeni 70 küsür bildirimi bitirmek üzereyim :F
Kaçayım ben en iyisi yine :F çıkamadım forumdan

Aaa bu fragman değilmiş
Dur yazarım yorum :A
Afiş çok sade ve basit kalmış maalesef, tamam Binnur Kaya ön planda olsun da tek kişinin olduğu daha iddialı bir afiş hazırlanamaz mıydı? :(
Afiş güzel olmuş beğendim :D