TVen Bu Şarkı Benim'de Yeni Gelişmeler!

Sen yarismaci takviyesi hakkinda ne düsünüyorsun? :A Görüsünü merak ettim. :D
Pek hoş karşılamazdım eğer yarışmacı olsaydım. :A Yarışma başladıktan sonra kural değişmesi işine sıcak bakmam fazla. :A

Ama orta yol bulunacaksa no problem. :D

Sevgili yarışmacılarımız ve değerli jüri üyelerimiz, biliyorsunuz ki Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece yeni yarışmacı takviyesi duyurusunu yapmıştık. Fakat alınan kararda birkaç yarışmacımız tarafından gelen itirazlar sonucu dün kalan bütün yarışmacıların mağdur edilmemesi adına bir karar aldım ve yarışmada kalan 10 kişiye dahil olacak olan yarışmacıların dahil edilme kararını tamamen onların ortak kararına bıraktım. Bütün yarışmacılara teker teker sordum ve bir yarışmacımıza ulaşamadığım için kalan 9 yarışmacının oylarını aldım, böylelikle bu sorunu da onların kendi kararıyla çözmek en iyi yol olacaktı.

Hepimizin içini rahatlatacak o oylama gerçekleşti ve alınan kararlar doğrultusunda 7 kişi yeni yarışmacılar dahil olsun, 2 kişi de yeni yarışmacılar dahil olmasın oylarını kullandılar.

Bu sonuç doğrultusunda kalan yarışmacılar arasından üstün fark ile "yeni yarışmacılar dahil olsun" ortak kararı çıkmıştır.

Bu Şarkı Benim, 90'lar konsepti dahilinde açılacak yeni hafta konusuyla beraber bu akşam 20.00'de tüm hızıyla karşınızda olmaya devam edecek. Akşam yeni hafta konusunda görüşmek üzere.

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961