xBUGRAx
Emekli
Hepinize iyi dilekleri ve güzel hediyeleri için teşekkür ederim İlerleyene zamanlarda beni tanımayan arkadaşlarımla da iyice tanışacağım zaten Çok tatlısınız gençler
Konuyu iki özel arkadaşım hazırlamış biri yanı @vadikızı biraz daha erken davranmış ama çok güzel bir kutlama konusu olmuş emeğine sağlık Melekçim teşekkür ederim @serhatt senin de konun çok güzel biz görüşemesek bile şu aralar bizim bağımız her daim kuvvetli kardeşim teşekkürler
Olmaz mıııNe demek efendim beğenmenize sevindik mutlu yaşlarr @serhatt foto nasıl beğendinmi nasıl cool dimii gideri varmı sence
Olmaz mııı
@denizz19 Doğum Günün Kutlu Olsun.Nice Senelere.İyi Ki Doğdun🎂
Doğum günün kutlu olsun kotkafam. İyi ki tanışmışım seninle. Geçen sene doğum gününü ben, sen ve Makbuş kutlamıştık, pastamızı da yemiştik. Ama bu sene ayrı kaldık resmen. İyi ki doğdun, seni seviyoree. @denizz19
Bu da hediyen.
Ekli dosyayı görüntüle 78342
İyiki doğdun @denizz19 nice senelere
Doğum günün kutlu olsun @denizz19 Nice mutlu senelerin olsun.
@denizz19 doğum günün kutlu olsun canım.
Doğum günün kutlu olsun kottiriğim, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum sana. İyi ki doğdun. @denizz19
Hediyen.
Kardeş doğum günün kutlu olsun hediyemi yakın tarihte alacaksın @denizz19
Mutlu yıllar
Doğum günün kutlu olsun Deniz. Ailenle, sevdiklerinle nice güzel, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yılların olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Güzel dilekleriniz ve güzel sözleriniz için. Hepinizi çok seviyorum İnşallah hep birlikte geçireceğimiz nice yollarımız yıllarımız olur
TeşekkürlerYeni yaşın keşkelerini alsın....
Yeni yaşın üzüntülerini alsın...
Yeni yaşın keşkelerini sana versin.
Doğum Günün Kutlu Olsun @denizz19
İyi Yaşlar Dilerim.
Kabullenen biri daha teşekkürler Ozan BeySon dakikalarda yetiştim sanırım.
Doğum günün kutlu olsun twitter fenomeni bey. Müzik dolu güzel yıllar dilerim.
Teşekkür ederim kız ben sana geldiğin gün hoş geldin mesajı atmıştım gelmedi mi sana o bu arada aklıma geldiİyi ki doğdun @denizz19 sana özel bir hediyem olacak
Musti gibi değişik hareketli var oradan yakaladığım 90lı yıllardan beridir hareketlerini takip ettiğim ŞARKICIDIR belki MS de seçen olur
Öncelikle kulaklıkla dinlemeyin ben şuan öyle yaptığım için uyarayım dedim Ben Musti hasreketlerini seviyorum daha çok
@xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @Özgür @xBUGRAx @Forumdash @dreamy @vadikızı @Aserat @S.G.A.T. @Bully @eskici @MasacRE @bazinga @kerem @MayısKralı
Aaa yok görmedim ama hoşbuldukTeşekkür ederim kız ben sana geldiğin gün hoş geldin mesajı atmıştım gelmedi mi sana o bu arada aklıma geldi
Bu videoları çekerken hem daha ergendim hem de ses sistemim felaketi aynı şarkıyı şimdi söylesem aradaki farkı anlarsınAaa yok görmedim ama hoşbulduk
Ne ses varmış bu arada bukadar dinlemek yeter
Nerden baksan 25 senelik şarkı tabi normalBu videoları çekerken hem daha ergendim hem de ses sistemim felaketi aynı şarkıyı şimdi söylesem aradaki farkı anlarsın
İyi ki doğdun @denizz19 sana özel bir hediyem olacak
Musti gibi değişik hareketli var oradan yakaladığım 90lı yıllardan beridir hareketlerini takip ettiğim ŞARKICIDIR belki MS de seçen olur
Öncelikle kulaklıkla dinlemeyin ben şuan öyle yaptığım için uyarayım dedim Ben Musti hareketlerini seviyorum daha çok
@xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @Özgür @xBUGRAx @Forumdash @dreamy @vadikızı @Aserat @S.G.A.T. @Bully @eskici @MasacRE @bazinga @kerem @MayısKralı
Zaman ne çabuk geçiyor ya, @denizz19 daha geçen gün atmadı mı bunu?İyi ki doğdun @denizz19 sana özel bir hediyem olacak
Öncelikle kulaklıkla dinlemeyin ben şuan öyle yaptığım için uyarayım dedim Ben Musti hareketlerini seviyorum daha çok