İyi ki Doğdun Deniz19 :)

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. :bhr: @denizz19

Aşk ve Mavi yine zirvede - En Son Haber

Zümrüdüanka Kıyafetleri 7.Bölüm | Dizi Kıyafetleri | Dizistil

Bizim Hikaye Filiz, Barış'tan özür diledi... | FOX

• Harika
Reactions: denizz19
Hepinize iyi dilekleri ve güzel hediyeleri için teşekkür ederim :D İlerleyene zamanlarda beni tanımayan arkadaşlarımla da iyice tanışacağım zaten :A Çok tatlısınız gençler :A

Konuyu iki özel arkadaşım hazırlamış biri yanı @vadikızı biraz daha erken davranmış ama çok güzel bir kutlama konusu olmuş emeğine sağlık Melekçim teşekkür ederim :D @serhatt senin de konun çok güzel biz görüşemesek bile şu aralar bizim bağımız her daim kuvvetli kardeşim teşekkürler :A

Ne demek efendim beğenmenize sevindik :A mutlu yaşlarr @serhatt foto nasıl beğendinmi nasıl cool dimii :A gideri varmı sence :A

Doğum günün kutlu olsun Deniz. Ailenle, sevdiklerinle nice güzel, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yılların olsun inşallah. :Z

• Harika
@denizz19 Doğum Günün Kutlu Olsun.Nice Senelere.İyi Ki Doğdun🎂
Doğum günün kutlu olsun kotkafam. :bhr: İyi ki tanışmışım seninle. Geçen sene doğum gününü ben, sen ve Makbuş kutlamıştık, pastamızı da yemiştik. :A Ama bu sene ayrı kaldık resmen. İyi ki doğdun, seni seviyoree. :bhr: @denizz19

Bu da hediyen. :A
Ekli dosyayı görüntüle 78342
İyiki doğdun @denizz19 nice senelere
Doğum günün kutlu olsun @denizz19 Nice mutlu senelerin olsun. :D
@denizz19 doğum günün kutlu olsun canım. :A
Doğum günün kutlu olsun kottiriğim, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum sana. :A İyi ki doğdun. :D @denizz19

Hediyen. :A

r-opbpV7NPGwW3TYo2IfM0CVrTNbtvmAmrBJKrJ238Rd7bK8tv7O7iDb9MKuyerI2KmN0buRWB4Y3iflb67u8pfyVWLFV1JbkylotfPspUeo6b7W-Q
Kardeş doğum günün kutlu olsun hediyemi yakın tarihte alacaksın :) @denizz19
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara. :Z @denizz19

Hediyelerin:
alpnavruz-cerenyilmaz-1-750x375-c.jpg

bizim-hikaye-son-bolum-J7bn.jpg
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. :bhr: @denizz19

Aşk ve Mavi yine zirvede - En Son Haber

Zümrüdüanka Kıyafetleri 7.Bölüm | Dizi Kıyafetleri | Dizistil

Bizim Hikaye Filiz, Barış'tan özür diledi... | FOX'tan özür diledi... | FOX
Doğum günün kutlu olsun Deniz. Ailenle, sevdiklerinle nice güzel, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yılların olsun inşallah. :Z
Doğum günün kutlu olsun ex marul yeni dizi doktoru Deniz bey :A :A @denizz19

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Güzel dilekleriniz ve güzel sözleriniz için. Hepinizi çok seviyorum :D İnşallah hep birlikte geçireceğimiz nice yollarımız yıllarımız olur :A

• Beğendim
Reactions: bazinga
İyi ki doğdun @denizz19 sana özel bir hediyem olacak :A

Musti gibi değişik hareketli var oradan yakaladığım 90lı yıllardan beridir hareketlerini takip ettiğim ŞARKICIDIR belki MS de seçen olur :Z:Z:Z
Öncelikle kulaklıkla dinlemeyin ben şuan öyle yaptığım için uyarayım dedim :A :A :A Ben Musti hareketlerini seviyorum daha çok :A :A :A

@xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @Özgür @xBUGRAx @Forumdash @dreamy @vadikızı @Aserat @S.G.A.T. @Bully @eskici @MasacRE @bazinga @kerem @MayısKralı

Musti gibi değişik hareketli var oradan yakaladığım 90lı yıllardan beridir hareketlerini takip ettiğim ŞARKICIDIR belki MS de seçen olur :Z:Z:Z
Öncelikle kulaklıkla dinlemeyin ben şuan öyle yaptığım için uyarayım dedim :A :A :A Ben Musti hasreketlerini seviyorum daha çok :A :A :A

@xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @Özgür @xBUGRAx @Forumdash @dreamy @vadikızı @Aserat @S.G.A.T. @Bully @eskici @MasacRE @bazinga @kerem @MayısKralı
Teşekkür ederim kız ben sana geldiğin gün hoş geldin mesajı atmıştım gelmedi mi sana o bu arada aklıma geldi :A

Öncelikle kulaklıkla dinlemeyin ben şuan öyle yaptığım için uyarayım dedim :A :A :A Ben Musti hareketlerini seviyorum daha çok :A :A :A

:A Kızz ne var sesindee ne güzel söylemiş işte ta kaç yıl önceki videosu çocuğun o ses sistemiyle yine iyi çıkmış da iyi söylemiş kurban ol sesine emii

@denizz19 :F:Fçıbık gibiymişsin burda kaç kiloydun yaa

• Güldürdün
Doğum günün kutlu olsun @denizz19 gününde kutladım ama burada da adet yerini bulsun.
Forumda olmuş olsaydım konu bana kalırdı çünkü 00.00'da açıp @vadikızı na bırakmazdım :A

Sana ne yazdam az, harika bir kişilik mükemmel bir arkadaşsın. İyi ki varsın :love1:
En sevdiğin şarkılardan birini armağan edeyim:

Doğum günün kutlu olsun @denizz19 gününde kutladım ama burada da adet yerini bulsun.
Forumda olmuş olsaydım konu bana kalırdı çünkü 00.00'da açıp @vadikızı na bırakmazdım :A

Sana ne yazdam az, harika bir kişilik mükemmel bir arkadaşsın. İyi ki varsın :love1:
En sevdiğin şarkılardan birini armağan edeyim:

Aklıma geldin acaba açacakmı diye düşündüm 00:00 da açarsın ya sen olmayınca bende 12 30 da konuyu açtım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Zaman ne çabuk geçiyor ya, @denizz19 daha geçen gün atmadı mı bunu? :(