İyi ki Doğdun Deniz19 :)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
59,589
Puanı
1,060

Forumun en tatlılarından bir dönem yönetimde yer almış olduğu yerde kahkaha nın eksik olmadığı forumun en neşelileriden ayrıca çokta yakışıklılarından
@denizz19 un doğum günü yeni yaşında sağlık mutluluk huzurun bol olduğu bir ömrü olsun diliyoruz 😘
canım arkadaşım dostum iyi ki tanıdım iyi ki varsın seni tanıdığım için çok mutluyum inşAllah hep hayatımda olursun s hani hep gül dersin ya merak etme vadikızın hep gülüyor :D seni çok seviyorum iyi ki doğdunn

hediyen en sevdiğin şarkı olsunn😘

vee Hazalın olsunn :D

Doğum günün kutlu olsunn:D

Tam ben açıyordum ki ablam açmış, buraya bırakıyorum hazırladığım konuyu :bhr:

Bugün canım arkadaşım, forumun bana kazandırdığı güzel insan @denizz19 'un doğum günü.

İlk başlarda birbirimizden pek hoşlanmasakta benim bir anda gelişen davet etme isteğimi kırmayıp buluşmayı kabul eden ve forumun diğer bir değerli üyesi canım, aşkım @Özgür ümle de tanışmama vesile olan Deniz bugün 28. yaşına adım attı. Bu virüs belası yüzünden uzun süredir görüşemiyor olsakta her zaman birbirimizin hayatında olacağımızı biliyoruz. Beni evinde ağırlayan, ailesiyle tanıştıran bu güzel insana nice güzel yıllar diliyorum.

Yeni yaşın ve hayat sana tüm istediklerini getirsin, iyi ki varsın iyi doğdun bebeğim :bhr: 😍 😘 💋 :love1:

Bu marul da 28 oldu @Çiğdem @Dosi @Forumdash @vadikızı @Yiğitt @bazinga evde kalmışlar grubuna eklendi, hayat fonksiyonlarını yavaş yavaş tamamlıyor 35 de ölür gibi...

Neyse hepi börtdeyyyy detone ses :A
EVgla3bXQAEbJkP.jpeg

Bugün canım arkadaşım, forumun bana kazandırdığı güzel insan @denizz19 'un doğum günü.

İlk başlarda birbirimizden pek hoşlanmasakta benim bir anda gelişen davet etme isteğimi kırmayıp buluşmayı kabul eden ve forumun diğer bir değerli üyesi canım, aşkım @Özgür ümle de tanışmama vesile olan Deniz bugün 28. yaşına adım attı. Bu virüs belası yüzünden uzun süredir görüşemiyor olsakta her zaman birbirimizin hayatında olacağımızı biliyoruz. Beni evinde ağırlayan, ailesiyle tanıştıran bu güzel insana nice güzel yıllar diliyorum.

Yeni yaşın ve hayat sana tüm istediklerini getirsin, iyi ki varsın iyi doğdun bebeğim :bhr: 😍 😘 💋 :love1:

Şu dakika ya kadar açan olmayınca açayım demiştim :D

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Doğum günün kutlu olsun. Mutlu ol İnşallah. :D @denizz19

Doğum günlerini sevmiyorum artık. Ömürden gidiyor. Son 2 doğum günüdür eskiden hissettiğim doğum günü havasını hissetmiyorum. Normal günlerden pek farkı yok.

İyi ki doğdun @denizz19 , yeni yaşın daha çok güleceğin anlar getirsin sana. Forumda çok fazla bulunmadığın için tanışma fırsatımız olmadı ama umarım hediyelerini seversin. Çok sevdiğin her dizideki tanışma sahneleri hediye etmek istedim sana. :bhr:

• Harika
Reactions: denizz19

Bu marul da 28 oldu @Çiğdem @Dosi @Forumdash @vadikızı @Yiğitt @bazinga evde kalmışlar grubuna eklendi, hayat fonksiyonlarını yavaş yavaş tamamlıyor 35 de ölür gibi...

Neyse hepi börtdeyyyy detone ses :AEkli dosyayı görüntüle 78326
Nice nice yaşlanmalara :A @denizz19
Doğum günün kutlu olsun. Mutlu ol İnşallah. :D @denizz19

Doğum günlerini sevmiyorum artık. Ömürden gidiyor. Son 2 doğum günüdür eskiden hissettiğim doğum günü havasını hissetmiyorum. Normal günlerden pek farkı yok.
Mutlu yıllar diliyorum @denizz19 biraz yoğunum şu sıralar fırsatını bulursam hediyeleri yollarım :D
Doğum günün kutlu olsun Deniz. Seninle pek fazla sohbetimiz olmadı ama foruma çok renk katan, sempatik biri olduğunu düşündüğüm üyelerden birisin. Nice mutlu ve sağlıklıklı senelerin olsun. Sıla ve Bizim Hikaye severliğinle iki büyük ortak noktamız var. En sevdiğim şarkılarından biri ve Bizim Hikaye tanıtımını sana armağan ediyorum. Mutlu eder seni de. ❤

Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar dilerim @denizz19 kardeşim :A
İyi ki doğdun @denizz19 , yeni yaşın daha çok güleceğin anlar getirsin sana. Forumda çok fazla bulunmadığın için tanışma fırsatımız olmadı ama umarım hediyelerini seversin. Çok sevdiğin her dizideki tanışma sahneleri hediye etmek istedim sana. :bhr:

Hepinize iyi dilekleri ve güzel hediyeleri için teşekkür ederim :D İlerleyene zamanlarda beni tanımayan arkadaşlarımla da iyice tanışacağım zaten :A Çok tatlısınız gençler :A

Konuyu iki özel arkadaşım hazırlamış biri yanı @vadikızı biraz daha erken davranmış ama çok güzel bir kutlama konusu olmuş emeğine sağlık Melekçim teşekkür ederim :D @serhatt senin de konun çok güzel biz görüşemesek bile şu aralar bizim bağımız her daim kuvvetli kardeşim teşekkürler :A