- Reaksiyon puanı
- 114,162
- Puanı
- 1,060
Tack igen, snäll pojkeVarsagod, söt flicka🙂
Tack igen, snäll pojkeVarsagod, söt flicka🙂
Bu nasıl detaydırBir üyenin reaksion puanı nasıl - 1 oluyor? Ah bir de niye Mesaj ve puan türkçeyken ortadaki ingilizce?
Ekli dosyayı görüntüle 75823
Görünce dikattimi çekti
@MEnes @MasacRE @Sherlock @Forumdash @Tolstoyevski @dreamy @serhatt @xemrexxx @Turkuazz @DarkLegenD @alperuz @Ahmed @Özgür @The_Erinch @Silinmiş Üye @Aserat @kerem
bir insana sinir bozucu emojisi bu kadar mı yakışmaz 😱Bu nasıl detaydır
Bir üyenin reaksion puanı nasıl - 1 oluyor? Ah bir de niye Mesaj ve puan türkçeyken ortadaki ingilizce?
Ekli dosyayı görüntüle 75823
Görünce dikattimi çekti
@MEnes @MasacRE @Sherlock @Forumdash @Tolstoyevski @dreamy @serhatt @xemrexxx @Turkuazz @DarkLegenD @alperuz @Ahmed @Özgür @The_Erinch @Silinmiş Üye @Aserat @kerem
Hesabımı, aklımı, zamanımı, herşeyimi benden aldı o dizideki Sherlock herşeye şüpheyle yaklaşır oldum@Sherlock (dizideki) çık Dosi hanımın hesabından.
Hesabımı, aklımı, zamanımı, herşeyimi benden aldı o dizideki Sherlock herşeye şüpheyle yaklaşır oldum
Forum dan resimler bölümünde kullanıcı ismimin paylaşılması sürprizdi çok
Mesela @Sherlock un bir kaç dakikada en az 4 tane farklı avatarlı halini gördüm bi seçemedi kendine uygun avatarıDosi gerçek bir sherlock'sun sen. Yakışıklı adam belki Deniz'in çevresinden veya twitter sayfasından birileridir. Biliyor mu fanların senin üyeliğin olduğunu burada Deniz? @denizz19
Tamam tamam bu son, bir süre tuhaf şeylerden uzak duracağım
@denizz19 hâlâ popülerliğin devam ediyor.
neyseki bu kez ki üye @Aserat 'a laf atmak için değilde Deniz'e bakmak için üye olmuş. Üye olur olmaz aynı saniyede onun profiline damladığına göre? 😱 Benimde aynı saniye ss almam tamamen bir tesadüf online listesine bakınca ismi ilgimi çekti, nickine bi tıkladım bu manzara vardı
Böyle üye olunup hemen Deniz'in profiline damlayan ikinci üye oldu(yani radarıma takılan )
Ekli dosyayı görüntüle 75909
@MasacRE @MEnes @alperuz @Sherlock @Tolstoyevski @Turkuazz @DarkLegenD @serhatt @kerem @Silinmiş Üye @The_Erinch @Forumdash @dreamy
Nasıl bir istikrardasın muazzam detayTamam tamam bu son, bir süre tuhaf şeylerden uzak duracağım
neyseki bu kez ki üye @Aserat 'a laf atmak için değilde Deniz'e bakmak için üye olmuş. Üye olur olmaz aynı saniyede onun profiline damladığına göre? 😱 Benimde aynı saniye ss almam tamamen bir tesadüf online listesine bakınca ismi ilgimi çekti, nickine bi tıkladım bu manzara vardı
Böyle üye olunup hemen Deniz'in profiline damlayan ikinci üye oldu(yani radarıma takılan )
@MasacRE @MEnes @alperuz @Sherlock @Tolstoyevski @Turkuazz @DarkLegenD @serhatt @kerem @Silinmiş Üye @The_Erinch @Forumdash @dreamy
Ben bu bildirimi niye kaçırip şimdi gördüm 😱
Allah canını almasın işsiz arkadaşımTamam tamam bu son, bir süre tuhaf şeylerden uzak duracağım
haha aslında işim varkende bu tarz detaylar yakalıyordum ama bu ara fazla oldum biliyorum göze batmamak için kaç kere sustum bir bilsenAllah canını almasın işsiz arkadaşım
Bu susmuş halin mi 😱haha aslında işim varkende bu tarz detaylar yakalıyordum ama bu ara fazla oldum biliyorum göze batmamak için kaç kere sustum bir bilsen
Hiçbir şeye şaşırmıycam diyorum yine de şaşırıyorumTamam tamam bu son, bir süre tuhaf şeylerden uzak duracağım
Evet bu susmuş halim Bazı şeyleri direk yönetimdeki arkadaşlara havale ediyorum, bazı şeyleride size anlatıyorum. Bazılarınıda burada paylaşıyorum. Artık gerisini sen düşunBu susmuş halin mi 😱
Profilime baktın mı? Ben de bıraktım konu açmayı (ara diyelim) senin izinden gidiyorumHiçbir şeye şaşırmıycam diyorum yine de şaşırıyorum
Ay görmedim, meydan iyice çakallara kaldı deseneProfilime baktın mı? Ben de bıraktım konu açmayı (ara diyelim) senin izinden gidiyorum
Neden sürekli bunlar sana rastlıyor, neden...Tamam tamam bu son, bir süre tuhaf şeylerden uzak duracağım