Manisadan Selamlar...

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
35,330
Puanı
1,060
Herkese merhabalar;
Tesadüfen bir yarışma hakkında bilgi ararken google amcanın yönlendirmesiyle buldum bu forumu; zamanında efsane dizi izleme sitesi diziport da genel modaratörlük yapmış biri olarak forumları severim..
Aslen İzmitliyim ama iş gereği Manisada yaşıyorum;
Çok fazla sinema izlerim... 1TB yakın film arşivim mevcut; eskiden çok fazla yerli dizi izlerdim şimdilerde yoğunluğum yabancı diziler..
Fantastik-Bilimkurgu olsun benim olsun :) Ama Dram ,hayatı anlatan dizilerede bayılıyorum;çok ağlıyorum özellikle Greys Anatomy ve New Amsterdamda.
Bilimkurgu da baba dizim Fringe ve Walter Amcadır.

Yarışmalarada ilgim vardır; özellikle youtubedan bol bol yabancı versiyonları izlerim; Talented; The Voice; Masterchef; XFactor; All We Togethar...
Anlayacağınız yaşamımın bir bölümü sinema ve dizilere adanık..

Herkese keyifli sohbetler dilerim...Herşey gönlünüzce olsun.Tanıştığıma memnun oldum :)

Hoşgeldin. Ben de aslen Manisalıyım oralardan birine denk gelince ister istemez mutlu oluyorum. Kalıcı olman dileğiyle. :)

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
İstisna olmam ne kadar güzel. ? O değil bayadır konuşamadık, forumda da çok aktif olamadım bir haftadır Aydın'da değildim mobilden falan giriyordum daha çok konuşacağız artık. ?
Ben geçen hafta bir süre girmedim zaten. Benim aktifliğimin ortası yoktur. Ya çok aktifimdir ya da bir süre kayboluyorumdur :A Gece foruma takılmayalıda baya uzun zaman olmuştur :D
Ben herzaman mobilim bu arada :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Bugün doğum günüm değil mi..
Herşey mübah :D :D :D
Kendi tanışma konumı hortlatayım...
Belki yeniden tanışmak isteyenler olur :A :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben geçen hafta bir süre girmedim zaten. Benim aktifliğimin ortası yoktur. Ya çok aktifimdir ya da bir süre kayboluyorumdur :A Gece foruma takılmayalıda baya uzun zaman olmuştur :D
Ben herzaman mobilim bu arada :A
Ve ben şimdi her gece forumdayım 😱
Eskiden eser kalmamış bende 😱 @xdragxx @Tolstoyevski

Ersin, ne dikkatimi çekti... Herkes Hoşgeldin yazmış, sen HeşgeldiniZ :A
Hiç tanımadığın, bir kelime sohbet etmediğin biriyle iletişim kurarken "siz"li şekilde konuşmak daha uygun, ayrıca görgü kuralıymış sanırım. :D Kural olmasa da böyle davranırdım muhtemelen.

• Harika
Reactions: The_Erinch