batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Aman eskik olsun
No problem.
Ben efsaneyim de bu çok sağlam şarkı nasıl elendi ona şaşırdım doğrusu... Buray'ı çok sevmem ama bazı şarkılarını severim bu da onlardan biriydi...Efsane. Teşekkürler @MEnes
Orda bilerek öyle demiştim, puanım belli değildi. Ama tüm şarkıları tekrar dinledikten sonra bir tık geride kaldı yani yapacak bir şey yok.
Ya fena şarkı değil iyi şarkı ama diğer şarkılar bir tık ağır bastı yapacak bir şey yok... Yine de elenmemişsin finale kalmışsın yani.@MEnes yine mi 1 ya. Daha bu kadın sana ne yapmalı.
ba bay cnm
Ömür boyu anlaşmamız var.
@dreamy seni şimdiden tebrik ediyorum, kolay bir final olacak
10.sezon iyickonsept düşün beni Dua ile tekrar al
@Yiğit bebüşüm finale çıkmana çok sevindim Sana eleneceksin diyen @ozgur2113 ağlasın
Aman eskik olsun
No problem.
Ben efsaneyim de bu çok sağlam şarkı nasıl elendi ona şaşırdım doğrusu... Buray'ı çok sevmem ama bazı şarkılarını severim bu da onlardan biriydi...
Orda bilerek öyle demiştim, puanım belli değildi. Ama tüm şarkıları tekrar dinledikten sonra bir tık geride kaldı yani yapacak bir şey yok.
Ya fena şarkı değil iyi şarkı ama diğer şarkılar bir tık ağır bastı yapacak bir şey yok... Yine de elenmemişsin finale kalmışsın yani.
kız finaldeki iki şarkı da çok iyi kararsız kaldım 😱 @dreamy @Yiğitt ay neyse şimdi bunları düşünüp enseyi karartmayalım @serhatt aşüftesinin bekaret raporu aynen böyleymiş kimi kandırıyorsa artıkın @turkuazz @ozgur2113 @Dosi @vadikızı @cookies @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @Gizmen @alperuz @Emre Ozansoy@pompy Yeni Su'yu Fav10'un resmi kanali yapacagiz.
Ne istiyorsun @serhatt'tan?kız finaldeki iki şarkı da çok iyi kararsız kaldım 😱 @dreamy @Yiğitt ay neyse şimdi bunları düşünüp enseyi karartmayalım @serhatt aşüftesinin bekaret raporu aynen böyleymiş kimi kandırıyorsa artıkın @turkuazz @ozgur2113 @Dosi @vadikızı @cookies @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @Gizmen @alperuz @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 73334
kız ne isticem artık koca bulsun evinin hanımı olsun forumdan uzak dursun yeterNe istiyorsun @serhatt'tan?
Benim başıma yarışma finalleri dertkız ne isticem artık koca bulsun evinin hanımı olsun forumdan uzak dursun yeter
Ben kendimi tanıyorum, böyle ucuz hilelere gerek duymamkız finaldeki iki şarkı da çok iyi kararsız kaldım 😱 @dreamy @Yiğitt ay neyse şimdi bunları düşünüp enseyi karartmayalım @serhatt aşüftesinin bekaret raporu aynen böyleymiş kimi kandırıyorsa artıkın @turkuazz @ozgur2113 @Dosi @vadikızı @cookies @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @Gizmen @alperuz @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 73334
Çok sağol abla harikasın. @vadikızı