@Maskeli Fedai gibi davranıyor sana @BullyHislerini oylamaya katmayan jüri istiyoruz @Çiğdem![]()
@Maskeli Fedai gibi davranıyor sana @BullyHislerini oylamaya katmayan jüri istiyoruz @Çiğdem![]()
Hazırla tabii canım, tutuşsun bi yerleri
Her hareketimi birine benzetiyorsun
Umarım İsmail'im tüm temennimiz o yöndeBen de bundan korkuyorum ya zaten.Geçen sene o kadar final puanlarını toplayıp bir kez hata yaptım diye direkt postalanmıştım tarih tekerrür etmez umarım.
![]()
Kız buna kötü diyen çarpılır ayol
Hhaha bu seferde @Maskeli Fedai yolunda gördüm seniHer hareketimi birine benzetiyorsunBirinin çırağı olmaktan bıktım
![]()
Benim arkam sağlam
Her hareketimi birine benzetiyorsunBirinin çırağı olmaktan bıktım
![]()
Çiğdem ne diyorsa odur
Bir oklavayla ikiside uçar @Maskeli Fedai @dreamyBenim arkam sağlamDimi kız
Aksini söylersen sıkıntı olur![]()
Ben benzettiği hepsinin sentezi bir yoldayım demiştim ona. En doğru tanım bu benceÇiğdem ne diyorsa odurDemek ki yanlış yollardasın İsmail bey
![]()
Güzel aslında bu slowu ben beğendim
Canımsın
Sanırım tam puanımın gideceği isim belli olduBu haftaki şarkım budur. Klibini de izlemenizi tavsiye ederim, herkese başarılar
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Mavi sakal gibiyim..Sen yolunu şaşırmışsın, gittiğin yol yol değil.. Temelli döndüğümde ilgileneceğim bu işle, seni kampa almamız gerekicek.. @Çiğdem
Tarkan'ı keşfetmesen durumlar hepten kötüydü ordan kurtarıyoruz şimdilik![]()