- Reaksiyon puanı
- 79,205
- Puanı
- 1,060
Makyajımı çıkarınca demek istedin galibaMakyajını cıkarınca ortaya bu cıktı![]()
Ay koşun @Forumdash ın kimliği meydana çıktı
Makyajımı çıkarınca demek istedin galibaMakyajını cıkarınca ortaya bu cıktı![]()
Kuduruyorsun suan adfasgdhsajfkasdlMakyajımı çıkarınca demek istedin galibaVideoda görünen sensin
Ay koşun @Forumdash ın kimliği meydana çıktı@MasacRE @Çiğdem @xemrexxx @Maskeli Fedai @Sherlock @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 @dreamy @ozmoturk @DarkLegenD @xBUGRAx @Aserat
@Forumdash seni hiç bu şekilde hayal etmemiştim.Makyajımı çıkarınca demek istedin galibaVideoda görünen sensin
Ay koşun @Forumdash ın kimliği meydana çıktı@MasacRE @Çiğdem @xemrexxx @Maskeli Fedai @Sherlock @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 @dreamy @ozmoturk @DarkLegenD @xBUGRAx @Aserat
Serhattın müridi olduysan iflah olmazsın@Forumdash seni hiç bu şekilde hayal etmemiştim.Gerçi seni herhangi bir şekilde hiç hayal etmemiştim ama etseydim bu şekilde hayal etmezdim.
![]()
Hayır seni gördüğüm için seviniyorumKuduruyorsun suan adfasgdhsajfkasdl![]()
Gördün gerçek yüzünü artık hayalle mayalle uğraşma@Forumdash seni hiç bu şekilde hayal etmemiştim.Gerçi seni herhangi bir şekilde hiç hayal etmemiştim ama etseydim bu şekilde hayal etmezdim.
![]()
Tam tersi ihya olurSerhattın müridi olduysan iflah olmazsın![]()
Başini okşamam seni bu kadar sevindirdiyse gerçekte buluşsak napardınHayır seni gördüğüm için seviniyorum![]()
Ha şunu bileydinİhya edilmişin @DarkLegenD![]()
Merve Aksağın makyajını sildim sadeceAy yine ne fandeziler dönüyor 😱
Bilmiyordum ama @DarkLegenD sayesinde öğrenmiş oldum![]()
yine makyajlı gelmiş
En iyisi Klavye Delikanlısında oynadiği sütlaç oğlan rölüdür
Ne müridi canım, kendisinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.Serhattın müridi olduysan iflah olmazsın![]()