RTÜK'ten 'Yasak Elma'ya 5 Kez Yayın Durdurma Cezası!

diziyi sevenler :
Ekli dosyayı görüntüle 64152

@xBUGRAx :
Ekli dosyayı görüntüle 64154

Habere sevinenler:

bNojhT.gif

Konuyu pek umursamayıp yorumları merek edenler (misal ben :A) :
Ekli dosyayı görüntüle 64153

@MasacRE- Gif'i senden çaldım :A
@serhatt @xemrexxx @turkuazz @MEnes @Doğu @denizz19 @Yiğitt @anniegrant
Yabancı dizi izleyicisi olarak çekirdek çitleyen krallar ile duygusal bir bağ kurdum. :A

Net değilmiş durum ya bakalım neler olacak? Allah'ım koru bizi. :innocent::bhr:

Türk ailesinin çoğu Palu ailesi gibiyken hangi aile yapısını bozmuş bu dizi.:)
Devletin paraya ihtiyacı var galiba. :F

Çok saçma bir karar olmuş.
Ben rturkte öyle bir kanun var dizi formatına uzun zamandır ceza yoktu 2012 den beri @denizz19 @sokak sanati dizinin formatı değişmezse ikincide yayından kaldırma fox devam ettirse üç ay yayını durduracak üç ay sonrada değişiklik olamazsa yayın lisansı iptal edilir Amerika da ama türkiyede olduğu için Türkiyenin kanununa uymalı yerleskesi Türkiye sayılıyor

Yani 5 hafta yayınlanmayacak mı yoksa bu 5 yayın durdurma cezası para olarak mı ödenecek(b)
Sebep neymiş.

Az önce yapımdan biriyle görüştüm, kanal ile görüşüp bir çözüm üreteceğiz dedi :A Seyircimizi Pazartesi akşamı entrikaya aç bırakmayız kimse merak etmesin :D

67ebe2f5-eba8-40b1-9dab-5dc6c468cdc0.jpg

FOX TV'nin büyük ilgiyle izlenilen dizisi ''Yasak Elma''ya büyük şok!

Fatih Aksoy - MedYapım imzasıyla her pazartesi yayına çıkan 'Yasak Elma' dizisi şikayetlerin merkezine oturdu. Bunun üzerine RTÜK harekete geçti ve diziye tam 5 hafta yayın durdurma cezası ile idari para cezası verdi.

Detaylar geliyor...

Kaynak: Ranini

atv hemen yetiştirir dizilerini Pazartesi'ye şansa bak. :))))

Oh iyi olmuş bugün aldığım en iyi haber :ZKeşke sonsuza kadar yayınlanmasa

Bıraktığım bir dizi ama cezası fazla olmuş bence

diziyi sevenler :
Ekli dosyayı görüntüle 64152

@xBUGRAx :
Ekli dosyayı görüntüle 64154

Habere sevinenler:

bNojhT.gif

Konuyu pek umursamayıp yorumları merek edenler (misal ben :A) :
Ekli dosyayı görüntüle 64153

@MasacRE- Gif'i senden çaldım :A
@serhatt @xemrexxx @turkuazz @MEnes @Doğu @denizz19 @Yiğitt @anniegrant

Ay zaten 3 haftadır yok dizi, bi de bu ceza uygulanırsa Ender'in özleminden yataklara düşerim :( @xBUGRAx

Yabancı dizi izleyicisi olarak çekirdek çitleyen krallar ile duygusal bir bağ kurdum. :A

Yani 5 hafta yayınlanmayacak mı yoksa bu 5 yayın durdurma cezası para olarak mı ödenecek(b)
Sebep neymiş.

Az önce yapımdan biriyle görüştüm, kanal ile görüşüp bir çözüm üreteceğiz dedi :A Seyircimizi Pazartesi akşamı entrikaya aç bırakmayız kimse merak etmesin :D

Elma kurtlanır giiii o Ka sürede :A
Iyy gelecek hafta varmış.ss Neyse başlayıp tekrar ara verirse ve millet ne saygısız dizi zaten 3 hafta ara verdi daha niye veriyor deyip bırakırsa daha etkili olur aslında. :Z

Ozaman herşey tersine döndü :A @DarkLegenD ve ben için değişen birşey yok ama diğerleri rol değişti :A
Ben ve DarklegenD :
DUP812CX0AAu9bX.jpg

Dizinin yayınlanacağını duyan @xBUGRAx serhatt ve diğerler izleyenler :A :

bNojhT.gif

Dizinin yeni bölüm fragmanını gören Aserat ve diğerleri
20190114_141315.jpg

Ben teyzelerin tarafındayım, Çukur'un rakibi sonuçta dizi :A Aferin RTÜK'e, beter olsunlar :A

Oh iyi olmuş bugün aldığım en iyi haber :ZKeşke sonsuza kadar yayınlanmasa

Haha. :F Bunu da atlatacağım daha da güçleniyorum Gülben gibi her saldırıda. :A

Ay zaten 3 haftadır yok dizi, bi de bu ceza uygulanırsa Ender'in özleminden yataklara düşerim :( @xBUGRAx

Elma kurtlanır giiii o Ka sürede :A

Iyy gelecek hafta varmış.ss Neyse başlayıp tekrar ara verirse ve millet ne saygısız dizi zaten 3 hafta ara verdi daha niye veriyor deyip bırakırsa daha etkili olur aslında. :Z

@Doğu @MEnes @turkuazz

Son düzenleme:
Ozaman herşey tersine döndü :A @DarkLegenD ve ben için değişen birşey yok ama diğerleri rol değişti :A
Ben ve DarklegenD :
Ekli dosyayı görüntüle 64159

Yayınlanacağını duyan @xBUGRAx serhatt ve diğerler izleyenler :A :

bNojhT.gif

Cezanın gerçekleşmeyeceğini duyan Aserat ve diğerleri
Ekli dosyayı görüntüle 64160

@Doğu @MEnes @turkuazz
Gerçekleşmeyecek diye bir şey yok ki. Sadece gelecek hafta gerçekleşmeyeceği kesin. O yüzden umudum var. :A

Eee de bu karar hemen uygulanmaz ki zaten, belli süresi var pat olmuyor o işler. :D