Uzak dur bendenBenimkini yırt![]()
Uzak dur bendenBenimkini yırt![]()
Benimkini yırt![]()
cookies geldine göre ben sizi baş başa bırakayımAğzını yırtmamı ister misin![]()
Sana yakın olan tek kişi benimUzak dur benden![]()
Yazıklar olsun. @Çiğdem- yap gitsin.Bu Serhatle beni kitleyin bi odaya ceza vereyim SerhateÖyle birşey yaparsan evini başına yıkarım mezar yaparım sana orayı![]()
kız resmen bu işin sonu buraya gidiyor @serhatt biraz daha @cookies ten kaçarsa cookies serhatı eline geçirince böyle haber olacaklar
Sen oy beklersin daha çok
Ha şunu bileydin@serhatt ne kıymetten anlar ne aşktan ne iyilikten.Onun tek anladığı şey kas kas kas![]()
Bu forumda benim belimi kıracak tek kişi Yiğitti o da gittikız resmen bu işin sonu buraya gidiyor @serhatt biraz daha @cookies ten kaçarsa cookies serhatı eline geçirince böyle haber olacaklar@mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @Dosi @dizi kolik @vadikızı @kerem @dreamy @turkuazz @Bully @Ahmed @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Billy Kane
![]()
Ha şunu bileydin![]()
Bana kalcaksın eninde sonundaSen oy beklersin daha çok![]()
Ah ah sadece belini mikız resmen bu işin sonu buraya gidiyor @serhatt biraz daha @cookies ten kaçarsa cookies serhatı eline geçirince böyle haber olacaklar@mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @Dosi @dizi kolik @vadikızı @kerem @dreamy @turkuazz @Bully @Ahmed @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Billy Kane
![]()
kız resmen bu işin sonu buraya gidiyor @serhatt biraz daha @cookies ten kaçarsa cookies serhatı eline geçirince böyle haber olacaklar@mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @Dosi @dizi kolik @vadikızı @kerem @dreamy @turkuazz @Bully @Ahmed @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Billy Kane
![]()
Yiğit yaşlı olduğu için bir tek belini kırardı ben bir sürü yerini kırabilirimBu forumda benim belimi kıracak tek kişi Yiğitti o da gitti![]()
Avcunu yalarsın
@Yiğitt o yüzden @Billy Kane e talip totosuna kas yaptığı fotoyu paylaştığından beriBu forumda benim belimi kıracak tek kişi Yiğitti o da gitti![]()
Sensin yaşlı,olgun denir onaYiğit yaşlı olduğu için bir tek belini kırardı ben bir sürü yerini kırabilirim![]()