Yok artık!Ay ne bileyim aşkım, sorularda saçmalamışsın sanki.Benim verdiğim cevaplar seni yansıtıyor, sen kendi cevaplarınla kendini yansıtmıyorsun...
Kaç yaptın..Normalde iyi sallardım bu defa tutmadi ben beşiktaş maçından şüphelendim Futbol demustim
Yaaa işte Kaanım. Şüphem yoktu zaten.9/10 kardeşim, ruh ikizin olarak tam yapamadığım için üzüldüm@mrt-06
İyi şaşırtmaca sorular vardı yalnız![]()
YavruşumYaaa işte Kaanım. Şüphem yoktu zaten.
@Yiğitt birde kendini yansıtmıyor demiş bak bilen biliyor.
Hangi soru yanlış canım.![]()
Instagram'daki köpekli fotoğrafım kafaları karıştırmış olabilir.Yavruşum![]()
Spoiler vermek istemiyorum ama hayvan sorusu, yanlış mı işaretledim acabaTam yapmalıydım. ss
Gözlüğü hak ettinInstagram'daki köpekli fotoğrafım kafaları karıştırmış olabilir.Olsun o kadar.
![]()
Yaaa işte Kaanım. Şüphem yoktu zaten.
@Yiğitt birde kendini yansıtmıyor demiş bak bilen biliyor.
Hangi soru yanlış canım.![]()
Özelden anlaşıp Yiğit'i bitirmeye çalışıyorsunuz, Yiğit bu oyunlara gelmez.Yavruşum![]()
Spoiler vermek istemiyorum ama hayvan sorusu, yanlış mı işaretledim acabaTam yapmalıydım. ss
Nasıl da büyük resmi gördüÖzelden anlaşıp Yiğit'i bitirmeye çalışıyorsunuz, Yiğit bu oyunlara gelmez.![]()
Konuş yavrum konuşNasıl da büyük resmi gördüHerkes kıskanıyor tabii senin gibi başarılı bir co-admini
![]()
Hardal'dan daha yakışıklı, tatlı ve sempatiksin, halt etmiş yanındaKonuş yavrum konuş![]()
Ağzını yüzünü yerim, hep böyle devam et.Hardal'dan daha yakışıklı, tatlı ve sempatiksin, halt etmiş yanında![]()
Ama seni ünlü eden kanalın yeni dizisi için geçerli değil bu durum. Yanılmıyorum değil mi.Böyle daha iyi dizileri okumaya üşeniyorum bu ara.![]()
Uzun zamandır yoktun fena değil..![]()