Sezonun En Çok Ciro Yapan Dizileri

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,682
Puanı
1,060
Forbes dergisi 2017-18 sezonunun en çok ciro yapan dizilerini açıkladı.

Listenin zirvesinde Show TV'nin başarılı dizisi Çukur yer aldı. 2.sirada ise cuma aksamlarının fenomeni İstanbullu Gelin yer aldi. Reytinglerde rakiplerine büyük fark atan iki diziden Diriliş Ertuğrul 3. olabilirken ; son yılların rekortmeni Sen Anlat Karadeniz ise gerilerde kaldı.
unnamed (1).jpg
DhB14yjXUAAaeFP.jpeg

Çukur ve Yeni Gelin'e tebrikler. Kendim kazanmış gibi sevindim. :A

SAK niye o kadar geride kalmış o kadar reytinge rağmen (b)(b)

Çukur'umuza tebrikler. :Z

Kadın ve Fazilet, UTC'yi geçmiş çatla @Aserat. :A Sosyete'ni saymıyorum bile. :F

Maşallah bize çok dizimiz var hepsi de çok başarılı! :bhr:

Aslan Ailem, Çocuklar Duymasın, Şevkat Yerimdar, Kanatsız Kuşlar ve Yeni Gelin’in olması şaşırtıcı. Yine UTC ve SAK’ın bu kadar geride kalması tuhaf olmuş.
Çukur'umuza tebrikler. :Z

Kadın ve Fazilet, UTC'yi geçmiş çatla @Aserat. :A Sosyete'ni saymıyorum bile. :F
Bu tuhaf listeyi ciddiye almıyorum garip gurup diziler var. :A

Aslan Ailem, Çocuklar Duymasın, Şevkat Yerimdar, Kanatsız Kuşlar ve Yeni Gelin’in olması şaşırtıcı. Yine UTC ve SAK’ın bu kadar geride kalması tuhaf olmuş.

Bu tuhaf listeyi ciddiye almıyorum garip gurup diziler var. :A
Yoo, senin izlediğin diziler olsa garip derdim de senin yapamadığın objektif bir liste yapmışlar. :A

UTC çökmüş. :A

Kadın, Bizim Hikaye, Savaşçı, Kalbimdeki Deniz, Şevkat Yerimdar tebrikler. :bhr:

Yasak Elma da yukarılarda olurdu erken başlasa. Adı Zehra dışında kayıpsız bir sezon oldu. :A

Yoo, senin izlediğin diziler olsa garip derdim de senin yapamadığın objektif bir liste yapmışlar. :A
Jet Sosyete’ye laf atmışsın o şubat ayında başladığı için girememesi normal. Zaten hep Eylül-Ekim gibi başlayan diziler var. Ama gelecek sezon ilk 10’daki yeri hazır. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,520
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem