Şampiyon Galatasaray Oldu

Turkuazz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,234
Puanı
860
giphy.gif

Galatasaray 2017-2018 sezonunun Şampiyonu oldu.Sarı kırmızılı takım ligin son haftasında Göztepe'yi Gomis'in penaltıdan attığı golle 1-0 kazanarak ligdeki 21.şampiyonluğu ilan etti.
a442a1dc77e04823b9fc0398788df3dc.jpg

Son düzenleme:
Tebrikler Galatasaray
ve Galatasaraylılara gelsin:D

Resmen bambaşka bir sezon oldu. Öldük öldük dirildik, hoca değişti, yönetim değişti ve 21.şampiyonluğu rakiplerin elinden sökerek aldık :A

DURDURAMADINIZ!!!!!

Konuyu sen açtın diye kutladım :A
Aslında sevdiklerime tek tek profilden farklı marşlar paylaşacaktımda açan sen olunca direk konuya atayım dedim. Bir Fenerbahçe'li olarak tekrardan tebrik ederim :A
Çok teşekkürler rakip takımları desteklesekte futbolun keyifi burda aslında bu şekilde bir kutlama harika:Z:Z:Z

Tebrikler :A Ali Koç gelince şampiyonluklar bizim olacak biri gitse çok da önemli değil :D

Fark ettim de benim şampiyonluğa çılgınca bir sevincim olmadı. Bünye alışmış resmen, anlık sevindim ve bitti. Hatta aynı Fatih hocam gibi şimdiden Şampiyonlar Ligi'ni düşünmeye başladım.

Hadi geçelim bu kutlama işlerini falan. Bir an önce transfer dönemi gelsin, hocam takıma gerçek elini dokundursun, kadrodaki eksikler giderilsin, gereken takviyeler yapılsın ve Eylül ayı gelsin. :A Bizim işimiz gücümüz ve bir hayalimiz var, kutlamaya ayıracak çok vaktimiz yok. :A

Fark ettim de benim şampiyonluğa çılgınca bir sevincim olmadı. Bünye alışmış resmen, anlık sevindim ve bitti. Hatta aynı Fatih hocam gibi şimdiden Şampiyonlar Ligi'ni düşünmeye başladım.

Hadi geçelim bu kutlama işlerini falan. Bir an önce transfer dönemi gelsin, hocam takıma gerçek elini dokundursun, kadrodaki eksikler giderilsin, gereken takviyeler yapılsın ve Eylül ayı gelsin. :A Bizim işimiz gücümüz ve bir hayalimiz var, kutlamaya ayıracak çok vaktimiz yok. :A
Yazıyı okumadım ama bir beğeni atayımda 4. beğeniyle beğeni listesine girmeyi garantile :A:A
Tebrikler bu arada. Hediyen bu konudaki ilk mesajda :A

Şimdi okudumda, fazla heyecan yapmaktan hediyemede tebriğimide beğenimide hepsini umursamamışsın :ppp:
Tam tersi mesajımda anlık sevindiğimi ve bittiğini şimdiden Şampiyonlar Ligi'ni düşündüğümü yazdım. Nerde heyecan yapmışım. :A Ve yine hediye güzel demişim, teşekkürler demişim daha ne yapayım. :A

Tam tersi mesajımda anlık sevindiğimi ve bittiğini şimdiden Şampiyonlar Ligi'ni düşündüğümü yazdım. Nerde heyecan yapmışım. :A Ve yine hediye güzel demişim, teşekkürler demişim daha ne yapayım. :A
Heyecan derken, bir an önce yeni sezonu bekleme heyecanı :A
Aman kuru bir tebrik, ben sözün yanında icraate isterim :A

Heyecan derken, bir an önce yeni sezonu bekleme heyecanı :A
Aman kuru bir tebrik, ben sözün yanında icraate isterim :A
Orası öyle napayım Şampiyonlar Ligi özlemi büyük sonuçta. Kutlamalar falan zaman kaybı yani. :A İcraat falan şuan o modda değilim. Daha sonraya saklayalım. :A

Orası öyle napayım Şampiyonlar Ligi özlemi büyük sonuçta. Kutlamalar falan zaman kaybı yani. :A İcraat falan şuan o modda değilim. Daha sonraya saklayalım. :A
Neyse kalsın istemez :A
Ben biraz kestireyim sahur öncesi, iftarımız geç oluyor zaten. Uyumazsam iftar yemeğim sahur yemeğimde olacak yoksa :F
Görüşürüz