Ufak Tefek Cinayetler'e Tepki Yağıyor!

@xemrexxx 'ydi sanırım geçenlerde yakışıklıların çirkin kız arkadaşlarını listeyiyordu kendince :F:F Şuan aklıma Bariş Andunç geldi :F:F Sevgilisi kimdi acaba:A:A:A
la o değil de bu tepki yağma olayı tamamen uydurma bu işin altında iki UTC düşmanı Çiğdem S. ve Batuhana K. varmış ben araştırdım ; yüzlerini sansürlüyorum @pompy reyis görüp de korkmasın diye:A isimler size @Çiğdem- ve @batuhankaralar isimli üyeleri çağrıştırabilir sevgili üyeler:bhr: @Dosi @destere @Harunnn60 @xBUGRAx @MEnes @MasacRE- @S.G.A.T. @DarkLegenD @Ahmed @cookies @vadikızı @ozmoturk @turkuazz
20375800_1762933717054713_2800899811116350763_n.jpg
546044_100637430093163_82063192_n.jpg

la o değil de bu tepki yağma olayı tamamen uydurma bu işin altında iki UTC düşmanı Çiğdem S. ve Batuhana K. varmış ben araştırdım ; yüzlerini sansürlüyorum @pompy reyis görüp de korkmasın diye:A isimler size @Çiğdem- ve @batuhankaralar isimli üyeleri çağrıştırabilir sevgili üyeler:bhr: @Dosi @destere @Harunnn60 @xBUGRAx @MEnes @MasacRE- @S.G.A.T. @DarkLegenD @Ahmed @cookies @vadikızı @ozmoturk @turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 59234 Ekli dosyayı görüntüle 59235
Eski hizmetçi vardı devam sahnesinde. 1.18den bakabilirsiniz. Bu konu ne fazla uzandı ya :D @Çiğdem- @serhatt @Harunnn60
@batuhankaralar ile sadece biz değil asıl suç başı @S.G.A.T. :A Onu sansursuz koyuyorum bana kızmaz :A :A :A @serhatt @Forumdash @Yiğitt
images

la o değil de bu tepki yağma olayı tamamen uydurma bu işin altında iki UTC düşmanı Çiğdem S. ve Batuhana K. varmış ben araştırdım ; yüzlerini sansürlüyorum @pompy reyis görüp de korkmasın diye:A isimler size @Çiğdem- ve @batuhankaralar isimli üyeleri çağrıştırabilir sevgili üyeler:bhr: @Dosi @destere @Harunnn60 @xBUGRAx @MEnes @MasacRE- @S.G.A.T. @DarkLegenD @Ahmed @cookies @vadikızı @ozmoturk @turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 59234 Ekli dosyayı görüntüle 59235
Düşmanı olduğum diziler patır patır bitiyor hiçbir güç bizi durduramaz :A

Aaa yine bu çoşmuş @Çiğdem- :A
Emre özlemişsin baya bizi :A :A