İşine gelen şeyleri sadece iyi yorumlar o![]()
Aaa sanki lafı ben söyledim ayoll gidin kadının kocasını dövün adresini bilseniz onuda yaparsınızda zaten neyse ayollDimi ya,bi de objektifim diyo sinsirella![]()
Biz sevdik mi ölümüneAaa sanki lafı ben söyledim ayoll gidin kadının kocasını dövün adresini bilseniz onuda yaparsınızda zaten neyse ayoll![]()
![]()
![]()
Biri para dedi mi hemen soğurum o kişidenAaa sana tüplü televizyon diyordum bu dizideki adam da karısı için kullanmış telif isteyelim
![]()
![]()
@Forumdash Yardımcı olur bize
![]()
Bu kadar cimri olma ayoll bu batışın sorumlusu senin cimriliğin aslında Ay YapımınBiri para dedi mi hemen soğurum o kişiden:
Eski hizmetçi vardı devam sahnesinde. 1.18den bakabilirsiniz. Bu konu ne fazla uzandı yaTabi ki şirketimi savunucamYoksa bu konuda benim ne işim var
Ama gerçeklerle savundum. Hizmetçiye söylüyor. Eski hizmetçi nasıl biriydi bilmiyorum.Belki sarişindir?
![]()
Aman boşver artık çok uzadı bu konuEski hizmetçi vardı devam sahnesinde. 1.18den bakabilirsiniz. Bu konu ne fazla uzandı ya@Çiğdem- @serhatt @Harunnn60
la o değil de bu tepki yağma olayı tamamen uydurma bu işin altında iki UTC düşmanı Çiğdem S. ve Batuhana K. varmış ben araştırdım ; yüzlerini sansürlüyorum @pompy reyis görüp de korkmasın diye@xemrexxx 'ydi sanırım geçenlerde yakışıklıların çirkin kız arkadaşlarını listeyiyordu kendinceŞuan aklıma Bariş Andunç geldi
Sevgilisi kimdi acaba
![]()
la o değil de bu tepki yağma olayı tamamen uydurma bu işin altında iki UTC düşmanı Çiğdem S. ve Batuhana K. varmış ben araştırdım ; yüzlerini sansürlüyorum @pompy reyis görüp de korkmasın diyeisimler size @Çiğdem- ve @batuhankaralar isimli üyeleri çağrıştırabilir sevgili üyeler
@Dosi @destere @Harunnn60 @xBUGRAx @MEnes @MasacRE- @S.G.A.T. @DarkLegenD @Ahmed @cookies @vadikızı @ozmoturk @turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 59234 Ekli dosyayı görüntüle 59235
@batuhankaralar ile sadece biz değil asıl suç başı @S.G.A.T.Eski hizmetçi vardı devam sahnesinde. 1.18den bakabilirsiniz. Bu konu ne fazla uzandı ya@Çiğdem- @serhatt @Harunnn60
sgat bir kere tay tay oluyor o yüzden öyle dedikodular yaymaz@batuhankaralar ile sadece biz değil asıl suç başı @S.G.A.T.Onu sansursuz koyuyorum bana kızmaz
![]()
![]()
@serhatt @Forumdash @Yiğitt
![]()
Bu çocuğunda adını çıkardınız iftiracılar@batuhankaralar ile sadece biz değil asıl suç başı @S.G.A.T.Onu sansursuz koyuyorum bana kızmaz
![]()
![]()
@serhatt @Forumdash @Yiğitt
![]()
Düşmanı olduğum diziler patır patır bitiyor hiçbir güç bizi durduramazla o değil de bu tepki yağma olayı tamamen uydurma bu işin altında iki UTC düşmanı Çiğdem S. ve Batuhana K. varmış ben araştırdım ; yüzlerini sansürlüyorum @pompy reyis görüp de korkmasın diyeisimler size @Çiğdem- ve @batuhankaralar isimli üyeleri çağrıştırabilir sevgili üyeler
@Dosi @destere @Harunnn60 @xBUGRAx @MEnes @MasacRE- @S.G.A.T. @DarkLegenD @Ahmed @cookies @vadikızı @ozmoturk @turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 59234 Ekli dosyayı görüntüle 59235
yanlız sen ay yapımcı değil miydin 8.gün ve fi nin durumu ortadaDüşmanı olduğum diziler patır patır bitiyor hiçbir güç bizi durduramaz![]()
Transfer oldum artık Ay Yapım'ın Show TV dizilerinden sorumluyumyanlız sen ay yapımcı değil miydin 8.gün ve fi nin durumu ortadasen daha büyük hasar alıyorsun
![]()
ne demek şov tivi 😱 @mrt-06Transfer oldum artık Ay Yapım'ın Show TV dizilerinden sorumluyumBu sezon yaptığımız dizileri ben de beğenmedim ama gelecek sezon çok başarılı olacağız
![]()
Aaa yine bu çoşmuş @Çiğdem-la o değil de bu tepki yağma olayı tamamen uydurma bu işin altında iki UTC düşmanı Çiğdem S. ve Batuhana K. varmış ben araştırdım ; yüzlerini sansürlüyorum @pompy reyis görüp de korkmasın diyeisimler size @Çiğdem- ve @batuhankaralar isimli üyeleri çağrıştırabilir sevgili üyeler