o bir dünya markası bir kere.ssSenin Kanal 7 deki velet kız gibi desene![]()
![]()
![]()
o bir dünya markası bir kere.ssSenin Kanal 7 deki velet kız gibi desene![]()
![]()
![]()
Aaa senin abartmaların yüzünden kızım yaşımdakı veletede antici oldumo bir dünya markası bir kere.ss
iyi hatırlattın bak konusunu açacaktım onunAaa senin abartmaların yüzünden kızım yaşımdakı veletede antici oldum![]()
![]()
![]()
Gece gece senin üstüne birde onu çekemeyiz yarın yapiyi hatırlattın bak konusunu açacaktım onun![]()
eee @Dosi denen dış mihrak güldürü listesinde beni geçerse forum da çöker tabiGece gece senin üstüne birde onu çekemeyiz yarın yap
Forum çöküktü yeni düzeldi![]()
Aaa o konuda biraz şikayetçiyim listeyi sen kaplamışsın emrenin güldüren mesajları başlığı koymak gerekecek
sınırı yıkar geçerimAaa o konuda biraz şikayetçiyim listeyi sen kaplamışsın emrenin güldüren mesajları başlığı koymak gerekecekSana sınır getirip 1 mesaj sınırımı koysam
![]()
![]()
![]()
Bu hafta beğeniler biraz canlanıcak 1 gün boyunca sadece beğeni vardısınırı yıkar geçerim![]()
çok kalmam haftasonu sınavlarım var forum senin olsunBu hafta beğeniler biraz canlanıcak 1 gün boyunca sadece beğeni vardıAma senin gelmene güldürü tekrar açıldı orası kötü
![]()
Şuan burda olman bile çok kalmak işte bize göreçok kalmam haftasonu sınavlarım var forum senin olsun![]()
Bu adamında kadın erkek ayrımı yok ayoll kadının kafası uçacak
Ilkkez geçmemiştim, son kezde değildi
Biz olmasak bu forum olmaz be,senin bizle derdin ne
Tutmaz cnm sen @xemrexxx in kendi matbasından çıkan uydurma haberlerine bakma Elifi takan yokGünlük dizi yapacağım Beren'e her gün ağlasın Elif gibi.![]()
Ben çok uğramıyorum ama senin başına birşeyler geleceği kesin