Ahahaha boy mevzusunda annem de dediİçerde de dayak yiyerek dövüyorlardı daha gerçekçi oluyordu burada güle oynaya dövüyor Elvis o boyuyla nasıl öyle dayak yiyor bir vursa Yamaç oynaya oynaya evine doğru yürümeye başlar Şarhoş gibi![]()
![]()
![]()
Ahahaha boy mevzusunda annem de dediİçerde de dayak yiyerek dövüyorlardı daha gerçekçi oluyordu burada güle oynaya dövüyor Elvis o boyuyla nasıl öyle dayak yiyor bir vursa Yamaç oynaya oynaya evine doğru yürümeye başlar Şarhoş gibi![]()
![]()
![]()
Hahahha Aaa kadın aklın yolu bir ayollAhahaha boy mevzusunda annem de dedio boyla döver onu dedi ama Aras hemen ustune cıktı Elvisin eller armut topluyordu o an
![]()
Vartolu kötü adam olmaktan çıktı iyice,bence Baykalın ölümünden sonra Emrah kötülük yapabilir bunlaraArası çok seviyorum ama Mert karakteri kadar burada ilgimi çekmiyor bu dizide şarkı çalınmasınada gıcık oluyorumEn sevmediğim şey yanı tv nin sesini kısıyorum komsulara gürültü etmesin diye ve bitmesini bekliyorum
Vartoluyuda son 2 bölümdür aşırı pasif yaptılar özellikle bu bölümde Vartolu yerine başkasını izledik sandım Arası severim ama sankı Vartolunun önünü kesmiş gibi görünüyor dizide ondan başkası ön planda olmamaya başladı ve bu şarkılar sinirimi bozmaya başladı![]()
![]()
@Forumdash @MasacRE- @S.G.A.T. @kerem @serhatt @MEnes
tabi hapis'e girmezsseVartolu kötü adam olmaktan çıktı iyice,bence Baykalın ölümünden sonra Emrah kötülük yapabilir bunlara
gireceğini sanmam,girse bile çok uzun süre kalmaztabi hapis'e girmezsse
Ben soğudum iyice diziden, her an bırakabilirimArası çok seviyorum ama Mert karakteri kadar burada ilgimi çekmiyor bu dizide şarkı çalınmasınada gıcık oluyorumEn sevmediğim şey yanı tv nin sesini kısıyorum komsulara gürültü etmesin diye ve bitmesini bekliyorum
Vartoluyuda son 2 bölümdür aşırı pasif yaptılar özellikle bu bölümde Vartolu yerine başkasını izledik sandım Arası severim ama sankı Vartolunun önünü kesmiş gibi görünüyor dizide ondan başkası ön planda olmamaya başladı ve bu şarkılar sinirimi bozmaya başladı![]()
![]()
@Forumdash @MasacRE- @S.G.A.T. @kerem @serhatt @MEnes
Ahahaha boy mevzusunda annem de dedio boyla döver onu dedi ama Aras hemen ustune cıktı Elvisin eller armut topluyordu o an
![]()
Hahahha Aaa kadın aklın yolu bir ayoll![]()
![]()
Gerçi bıyıklı dev gibi adamı dövmüştü b una şaşmamak lazık![]()
![]()
![]()
Vartolu kötü adam olmaktan çıktı iyice,bence Baykalın ölümünden sonra Emrah kötülük yapabilir bunlara
son zamanlarda gördügüm en iyi ask ucgeniBen soğudum iyice diziden, her an bırakabilirim![]()
hiç ilgimi çekmeyen bir aşk üçgenison zamanlarda gördügüm en iyi ask ucgeni![]()
son zamanlarda gördügüm en iyi ask ucgeni![]()
Ayy Medet yakında saç saça Sadiş ile kavgaya tutuşur Vartolu içinhiç ilgimi çekmeyen bir aşk üçgeni![]()
Vartolu Medete yan bile bakmz
celasun bana gelsin medette kimmiş,ben burdayım
Aaa Medete yazık ayoll sen al baricelasun bana gelsin medette kimmiş,ben burdayım![]()
Celasunu istiyorum ben,Medet senin olsun tam sana göreAaa Medete yazık ayoll sen al bari![]()
![]()
![]()
Aaa olmaz Vartolu ile aralarına girmem günahCelasunu istiyorum ben,Medet senin olsun tam sana göre![]()
O zaman kal evde,avucunu yalarsınAaa olmaz Vartolu ile aralarına girmem günah![]()
![]()
![]()
Ben soğudum iyice diziden, her an bırakabilirim![]()
Yamaç malesef Vartolu olmadımı naptığı çok ilgilendirmiyor benideBen soğudum iyice diziden, her an bırakabilirim![]()