KD izleyicisi kimseye geçmeyecek artarak FOX'ta kalacak sevinmeyin.Mumla aramayın KD'nin rakipliğini.
Ben FOX dizilerinin konusunu açmıyorum zaten olabilir.![]()
Yetkimde varmış zaten. Cumartesi akşamlarının patronu olacak bu dizi
KD izleyicisi kimseye geçmeyecek artarak FOX'ta kalacak sevinmeyin.Mumla aramayın KD'nin rakipliğini.
Ben FOX dizilerinin konusunu açmıyorum zaten olabilir.![]()
Meğer çekilen sahneler çok beğenilmiş de o yüzden acele etmemişler. Eğer diğerleri de Zeynep’in kaza geçirdiği sahne gibi acemiyse geçmiş olsun.![]()
Pazartesi ilk 20'ye girebilirse zirvede biter.Gördüm zirvede biter.![]()
Pazartesi ilk 20'ye girebilirse zirvede biter.![]()
Bir emekli Zeynebimin olduğu dizinin konusunu açamaz.O hayat Benim konusu benim elimden çıkmıştı. Gox'a uğurlu geliyorum. Dizi tutsun istiyorsanız yorun konusunu ben açayım@Billy Kane @xBUGRAx
Bir emekli Zeynebimin olduğu dizinin konusunu açamaz.![]()
Neyse izin istediğin için veriyorum yoksa vermezdim.Dizi tutsun istiyorsan yol ver![]()
Neyse izin istediğin için veriyorum yoksa vermezdim.![]()
Aaa pek bağlantıyı kuramadım Fox dizisi değilmi bu cnm Atv ile ne alakası varPazartesi neden değil? Demek ki cumadan pazartesiye taşıncak Emrah@Çiğdem-
Yapımcılar aynı yani o bakımdanAaa pek bağlantıyı kuramadım Fox dizisi değilmi bu cnm Atv ile ne alakası var![]()
Aaa hadi bakalım inş cnm Pazartesiye başka izleyeceğimiz dizi gelmesin 2 dizi yetiyor o güneYapımcılar aynı yani o bakımdan![]()
Ayranı az için diyoruz şunlara ama yok dinlemiyorlarSiz de farkına varın kardeşlerim.. @Yiğitt @Aserat @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60 Fatma Gül hangi sezondaydı.
Berenli diziden mi bahsetmiş?Siz de farkına varın kardeşlerim.. @Yiğitt @Aserat @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60 Fatma Gül hangi sezondaydı.
Berenli diziden mi bahsetmiş?![]()
ağzım açık kaldıSiz de farkına varın kardeşlerim.. @Yiğitt @Aserat @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60 Fatma Gül hangi sezondaydı.
Cidden şaka gibiSiz de farkına varın kardeşlerim.. @Yiğitt @Aserat @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60 Fatma Gül hangi sezondaydı.