Ben tekrar 13 yaşına moduna gireyimAy tamam be sana da şaka yapmaya gelmiyor hee![]()
![]()
Ben tekrar 13 yaşına moduna gireyimAy tamam be sana da şaka yapmaya gelmiyor hee![]()
![]()
Evet tekrar kendine gelsen iyi olur bunamışlıktan çık artıkBen tekrar 13 yaşına moduna gireyim![]()
Tamam amcacığımEvet tekrar kendine gelsen iyi olur bunamışlıktan çık artık![]()
![]()
Dayı demeye alıştıramayacağım galiba seniTamam amcacığım![]()
![]()
![]()
Hhaha onu unutDayı demeye alıştıramayacağım galiba seni![]()
![]()
Haklısın uyku vakti geldi artık ben de yatacağım birazdan sana da cicili bicili rüyalarHhaha onu unut
Ben yatayım artık ccili bicili rüyalar![]()
Sonunda kabullenmişOhaaa bu kız Bez Bebekte oynamış ve bu bölümüde hatırlıyorumek olarak Çok sevdiğim dizi olan Papatyamdakı çocukta bu kızmış yeni öğrendim 😱😱😱
Ben 16-17 yaşındaykan bu nasıl 8-9 yaşında oluyor dedim baktım ki 99 doğumluymuş 8 yaş var aramızda 😱 Tilki Kızdan 1 yaş büyükmüşgece gece moralim bozuldu onlar çocukken ben bu kızların yaşlarına yakın bunları izliyordum bu dizilerde şaka maka yaşlandık ayoll
![]()
![]()
@Yiğitt @Aserat @xemrexxx @eskici @sokak sanati @Harunnn60 @gözlemci @destere @cookies @Forumdash @Harunnn60
Sonunda doğru kanalı buldu neyse ki.Ohaaa bu kız Bez Bebekte oynamış ve bu bölümüde hatırlıyorumek olarak Çok sevdiğim dizi olan Papatyamdakı çocukta bu kızmış yeni öğrendim 😱😱😱
Ben 16-17 yaşındaykan bu nasıl 8-9 yaşında oluyor dedim baktım ki 99 doğumluymuş 8 yaş var aramızda 😱 Tilki Kızdan 1 yaş büyükmüşgece gece moralim bozuldu onlar çocukken ben bu kızların yaşlarına yakın bunları izliyordum bu dizilerde şaka maka yaşlandık ayoll
![]()
![]()
@Yiğitt @Aserat @xemrexxx @eskici @sokak sanati @Harunnn60 @gözlemci @destere @cookies @Forumdash @Harunnn60
Ohaaa bu kız Bez Bebekte oynamış ve bu bölümüde hatırlıyorumek olarak Çok sevdiğim dizi olan Papatyamdakı çocukta bu kızmış yeni öğrendim 😱😱😱
![]()
![]()
kiz madem beyaz konusundayiz Sana sunu hediye edeyim mesajina ve yasina binaenOhaaa bu kız Bez Bebekte oynamış ve bu bölümüde hatırlıyorumek olarak Çok sevdiğim dizi olan Papatyamdakı çocukta bu kızmış yeni öğrendim 😱😱😱
![]()
![]()
Ohaa papatyamdaki kız bu muymuş 😱😱😱 hele lahana turşusu bebeği de bu çıkmışş 😱😱😱Ohaaa bu kız Bez Bebekte oynamış ve bu bölümüde hatırlıyorumek olarak Çok sevdiğim dizi olan Papatyamdakı çocukta bu kızmış yeni öğrendim 😱😱😱
![]()
![]()
Sıla dan Çiğdem'e yeni yaş şarkısı olur anca bundan
Sonunda doğru kanalı buldu neyse ki.![]()
Kızın en büyük fanı sensin o zaman. Tüm dizilerini izledin![]()
Hahah vlla tuhaf oldum Bez Bebek o bölümü izlediğim an aklıma geldi birde Papatyamı bitene kadar izlemiş birisi olarak orada da ayrı bir şok yaşadım 😱
Beyaz'ın sorduğu uyduruk sorulara cevap verse ne olacak yani önemli değil.İzliyorum şu an tutturmuş heyecan diye soru soruyor cevap veremem diyor sevmedim canlı halini.![]()