Nesrin Cavatzade, Kıyafetiyle Nefes Kesti!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,013
Puanı
1,061
8603293.jpg

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade "Men of the year" gecesine damgasını vurdu. Şu sıralar Bizim Hikaye dizisinde rol alan başarılı oyuncu giydiği kıyafetle ilgi odağı oldu.

Katıldığı her davette giydiği kıyafetle dikkat çeken Nesrin Cavadzade, transparan kıyafetiyle bu geceye de damgasını vurmayı bildi.

1518856393-CaDe.jpg
nesrin-cavad-132510VB.jpg

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Dizi sektörüne azerbeycandan nesrin cevatzade; müzik sektörüne Röya duser bizim foruma @S.G.A.T. ile @Ahmed hay Ben Boyle kaderin:( neyse cadolozlar @Çiğdem- @vadikızı ve @Dosi forumu bir bastan asagi yikayin bir ugursuzluk var sanki.ss ozellikle @destere @MEnes @MasacRE- ve @eskici nin cook yazdigi konulara camasir suyu dökün:A @Harunnn60 @ozmoturk @kerem @cookies @xBUGRAx @Thequeer
Yine geldi melun :F bizden ne istiyorsun la biz ne yaptık sana :A

Böyle bir kıyafetin içi ten rengli astarlı olsaydı daha iyiydi. Mayosunun gözükmesi kötğ bence:X

Dizi sektörüne azerbeycandan nesrin cevatzade; müzik sektörüne Röya duser bizim foruma @S.G.A.T. ile @Ahmed hay Ben Boyle kaderin:( neyse cadolozlar @Çiğdem- @vadikızı ve @Dosi forumu bir bastan asagi yikayin bir ugursuzluk var sanki.ss ozellikle @destere @MEnes @MasacRE- ve @eskici nin cook yazdigi konulara camasir suyu dökün:A @Harunnn60 @ozmoturk @kerem @cookies @xBUGRAx @Thequeer
Hadi bizim yazdıklarımız temizlenir de senin bu ortalığı batıran mesajların nasıl temizlenecek asıl önemli olan o dile kolay 150 bin küsur birbirinden berbat mesaj :A

nesrin bizimdir bizim kalacak:) bunu @S.G.A.T. a kaptırmayız :)