Çukur - 15. Bölüm Fragmanı

Bu bölüm reyting patlaması olacak. Çok yüksek reyting bekliyorum. O nasıl fragmandır, o nasıl sahnelerdir. Aksiyon tavan yapacak gibi gözüküyor ve çok heyecanlı fragman.

La o kadar erken olamaz olmamalı bee. Bence fake atıyorlar seyirciye. Hayır bu gelişme de yaşanırsa ne yapacaklar tek sezon mu olacak dizi. Nasıl ilerleyecek senaryo. :A

Bölümü izleyelim, öyle gömeriz. :A @MasacRE- @Çiğdem-

inşallah yamaçı celasun kurtarır da @Çiğdem- utançtan 1 hafta foruma giremez:A @MasacRE-
Yüzleşme olurmu bilmem ama Yamaç abisi gibi davranıyor Vartoluya yanı yumuşamış . Vartolu bence bildiğinini anlayacak karşılıklı yüzleşme olmasada :A @Forumdash @MasacRE-

@Arslan Bey

Bitecek mi ne? İçerde'de kardeşler finale 3 bölüm kala filan ortaya cıkmştı. İdris de öğreniyor nerdeyse...(b)
2.Sezonu mutlaka olur :A Olayların hemen gelişmesi birazda Söz yüzünden onlarda Yavuzun babası olayını falan yaptı iki dizide elinde ne varsa kullanıyor :F

twitterda uzun soluklu olacak demişlerdi soru cevap yaptıklarında konu değişebilir kabadayılar falan çıkabilir dizide

2.Sezonu mutlaka olur :A Olayların hemen gelişmesi birazda Söz yüzünden onlarda Yavuzun babası olayını falan yaptı iki dizide elinde ne varsa kullanıyor :F
Martta mi Nisan da mı ne Fİ başlayacaktı showda(b) Hızlı gelişince aklıma erken bitip Fi mi gelicek yerine düşündüm :X

Martta mi Nisan da mı ne Fİ başlayacaktı showda(b) Hızlı gelişince aklıma erken bitip Fi mi gelicek yerine düşündüm :X
yamaç vartolu daha hapise girmediler girecekler ilerleyen bölümlerde bence :D :D
Söz de aynı durumda işte öyle bir rekabete girdilerki 2 dizide her kozu kullanıyor yeni sezonalrı iki dizininde olur :A

Vartolu konusu kapanıp Arasların yanına geçerse reytingler daha artar tabi düşman lazım :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking