15-21 Ocak 2018 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

@xemrexxx geliyor @destere e bana laf atıp üstümüzden prim sağlayıp gidiyor 4 yıldır kanımızı kuruttu :A :A :A @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash

Darbe yaptık , banladık :Z:Z:Z

Kahrından siteyi üstümüze kapatmaz umarım :A. Zaten dönüyor öyle dedikodular..

bak bu muhteşem olur yani gerçek olmasada hayali bile güzel :) madem hayal bari sevgili sayısını arttır mesela üç alman kız bulmuş olsun :)

Grup olalım diyorsun, anladım :A Valla eğer 3 tane yaparsan 3'ü sinir krizi geçirir ve sana karşı bir olup senden nasıl kurtulacaklarını düşünürler :A
Deneyim konuşuyor burda. :A

O dönene kadar adminlik koltuğuna @destere i oturtucaz :A :A :A
Yandık o zaman, sitede erkek bırakmaz, uluslararası international kadın sitesine çevirir :A

aha güzel haberde geldi :)
ben admin olduktan sonra 3 te yetmez @Halef :) şu alman kızların sayısını beşe çıkaralım :)

Türk kızları daha güzeldir be, ama anlıyorum çevrende çeşit çeşit kaşar ve kezbanlar olduğu için sen turist seviyorsun. :A

Yandık o zaman, sitede erkek bırakmaz, uluslararası international kadın sitesine çevirir :A

Türk kızları daha güzeldir be, ama anlıyorum çevrende çeşit çeşit kaşar ve kezbanlar olduğu için sen turist seviyorsun. :A
normal üye olarak erkekler kalabilir ama yönetimde tek erkek bırakmayacağım hogathamıda codmin yaparım ohh ondan sonra değme keyfime :))

Faziletle kızıl engereği avatar yapanın zaten tam harem ağalık tipi var. Destuuuur:A

Istanbuldaysan 200.000 alman orda yaşıyor zaten. Hemde türkçe biliyorlar. Goşş :)
goşştumda boşa goştuk karşılayan olmadı :) burdakiler bize baka baka renk atmıştır sarışınlıkları bile kalmamıştır hakiki olanları yine almanyada yakalamak lazım :)

Anaa tıp demiş burnundan düşmüş Çiğdem'in :A :A Bu arada burnu da hokka gibiymiş :F

@Çiğdem- :F :A
bak bu da baltazar oluyor hogathanın yavuklusu gibi yani @destere ama totoşa fok balığı daha çok uyduğu için baltazar demiyoruz:A

upload_2018-1-27_0-43-10.jpeg

@xemrexxx ara sıra uğrayıp espri patlatıp gidiyor galiba. :A

Forumun durgunluğunda @xemrexxx in olmayışınında nekadar etkili olduğu tekrar belli oldu bence cnm :A

4.Sıra @Harunnn60 ın kayışlarını zorlayabilir :A :A :A @XanTier @destere

inşallah 3ünüz de mesajlara gülerken hık diye gidersiniz:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking