Handemle aynı gün doğmuşlar.![]()
nice yıllara
48 mi çüş 😱
Kral tv nin Efsaneye hediyesiadam 48 oldu @Çiğdem- hala 26 yaşındayım diyor ufak at hogatha![]()
senin sandalye yaşlanmış hogatha
D'm hediye yollamamış mı?
Ooo mükemmel valla keşke bana hediye etseler yiyemez saklardım
D'm hediye yollamamış mı?Bu Star ve yan kanalları da baya zengin, her yere bir şey yolluyor.
![]()
senin sandalye yaşlanmış hogatha![]()
Hande Yenerinde doğum günüydü ama lafta fanları @Billy Kane @Forumdash 1 konu açmamışlar 2 kişi lafa geldimi ölüp bitiyorlargörüntüyü boşver bunun içi çürümüştür bir kaç yıla artık sıvada tutmaz![]()
onlar içten içe kutluyordur şimdi aleni kutlasalar bir sürü laf sayacağız handeyeHande Yenerinde doğum günüydü ama lafta fanları @Billy Kane @Forumdash 1 konu açmamışlar 2 kişi lafa geldimi ölüp bitiyorlar![]()
![]()
![]()
Ben duvarımda kutladım bi kereHande Yenerinde doğum günüydü ama lafta fanları @Billy Kane @Forumdash 1 konu açmamışlar 2 kişi lafa geldimi ölüp bitiyorlar![]()
![]()
![]()
Aynen içten kutlamak önemli olanonlar içten içe kutluyordur şimdi aleni kutlasalar bir sürü laf sayacağız handeyekadını bizden korumak için sessiz kutlama partisi düzenlemişlerdir
![]()
duvardada olsa handeyi rahat bırakmamışlardır sanki ben ordada laf vurdum diye hatırlıyorumBen duvarımda kutladım bi kere@destere nin dediği gibi konu açsam bi sürü hakaret geliyor. Sanki seveni var. Ancak sosyal medyada pohpohlanırsa biraz ilgi görür forumda
Ne anlamak istediğimi anladın dimi
Aynen içten kutlamak önemli olan![]()
Yok bişey yazmamişsinduvardada olsa handeyi rahat bırakmamışlardır sanki ben ordada laf vurdum diye hatırlıyorum![]()
Yok bişey yazmamişsin@sokak sanati küçük sinsilik yapmaya çalişti güya ama sonra yok mok dedi kazı yakmamaya çalişti
![]()
demekki içimden laf atmak gelmiş duvara ama atamamışım ama attığımı sanmışım öyle bir karışıklık olmuşYok bişey yazmamişsin@sokak sanati küçük sinsilik yapmaya çalişti güya ama sonra yok mok dedi kazı yakmamaya çalişti
![]()
Kerimcan kim yaSonuna kadar Seren Demet Kerimcan![]()
Hande'ye laf atmayacaksın da işte @Harunnn60 Lady gaga ile senin alıcılarınla oynadiği içindemekki içimden laf atmak gelmiş duvara ama atamamışım ama attığımı sanmışım öyle bir karışıklık olmuş![]()