bu haftayı saymazsak 10 şarkı daha lazım olucak bu hafta hariç@Çiğdem- kaç şarkı lazım olacak bundan sonra?![]()
bu haftayı saymazsak 10 şarkı daha lazım olucak bu hafta hariç@Çiğdem- kaç şarkı lazım olacak bundan sonra?![]()
bilemedim
Önceki haftalar hangi Athena Şarkılarını seçmiştin?Vazgeçtim![]()
1 puan.Herkese merhaba Athena yolculuğumuza 5.haftada dönemin en sevilen parçalarından "Yaşamak Var Ya" ile devam edeceğiz.
Şarkı son zamanlarda da bir bankanın reklamlarıyla yeniden ünlendi. Enerjisi çok güzel. Her modda dinlenebilir tarzda.
Puanlarınızı bekliyoruz!
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane@Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski@mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM
Herkese merhaba Athena yolculuğumuza 5.haftada dönemin en sevilen parçalarından "Yaşamak Var Ya" ile devam edeceğiz.
Şarkı son zamanlarda da bir bankanın reklamlarıyla yeniden ünlendi. Enerjisi çok güzel. Her modda dinlenebilir tarzda.
Puanlarınızı bekliyoruz!
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM
Söz, sen Dua ile Nevizade Geceleri'ni kullandığın gün ben de Alev Alev'i kullanacağım1 puan.
Beyoğlu, Çöküşlerdeyim ve Bak TakılmanaÖnceki haftalar hangi Athena Şarkılarını seçmiştin?
Bu hafta çok güzel bir şarkı "Wild & Free" ile geliyoruzHerkese başarılar.
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane@Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski@mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM
@Çiğdem- 6 saniye fazlalık olsun rica lütfen ama yapamam diyorsan ayrı bir recap seçeceğim,bu şarkıyla geliyorum bu hafta.![]()
Bu biraz fazla Wild&Free olmuş, şarkı yokBu hafta çok güzel bir şarkı "Wild & Free" ile geliyoruzHerkese başarılar.
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane@Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski@mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM
@Çiğdem- 6 saniye fazlalık olsun rica lütfen ama yapamam diyorsan ayrı bir recap seçeceğim,bu şarkıyla geliyorum bu hafta.![]()
Şarkı da olaydı eyiydiBu hafta çok güzel bir şarkı "Wild & Free" ile geliyoruzHerkese başarılar.
Bu hafta "Taken By A Stranger" ile geliyoruz, görüşlerinizi alıntıyla bekliyorum
Recap: 0:53-2:04
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski@mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai@YıldırıM
Beğendim çok hoş bir şarkı ama birşey diycem bu kızın sesi çok güzel ve şarkıdan şarkıya değişiyor ya çok hoş oluyor dinlemesi![]()
Evet haklısın her şarkıda farklı sesi![]()