eTV MusicSurvivor 7.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

hhahaha hayırr bee senin emek vereceğin :A

ekim ayındayız yabancı diziler başlayacak ama cw dizilerini bile ne zaman baslayacak bilmiyorum okadar ilgilenemedim :F sen bir konu hazırlasan dizilerin başlangıç tarihlerini koysan önceden yapmıştın tam ihtiyacım olan şey :A
Bizi dizi etkinliğimiz vardı bir ara. :A Onuda yapalım. :A

Bizi dizi etkinliğimiz vardı bir ara. :A Onuda yapalım. :A
kuraya birtürlü fırsat bulamıyorumki ya racapalrla uğraşıyorum yada oy toplamayla :F

kura işini bugün halledecem inş :A

aa bu arada flash 4.sezon ve lucifer 3.sezon başlamış atacan olmadına göre bugün sen aç bir zahmet diziler gelmeye abslamıs şuan baktımda :A

RECAP: 1:26-2:36

Bu hafta harika bir slowla geliyorum, bilmiyorum ama gerçekten yabancıları son 3'e, son 4'e dizenleriniz var. Bu çok üzücü, müziğin dili yoktur bazı duvarları yıkın artık. :(

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM

RECAP: 1:26-2:36

Bu hafta harika bir slowla geliyorum, bilmiyorum ama gerçekten yabancıları son 3'e, son 4'e dizenleriniz var. Bu çok üzücü, müziğin dili yoktur bazı duvarları yıkın artık. :(

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM

Şarkıyı baştan sona dinledim çok güzel bir slowmuş kendi adıma şunu demek istiyorum bende sonlara koyanlardan biriyim yarışan 3 şarkıyıda gerçekten sevemedim hem sana hem diğer yabancılarla yarışanlara şunu diyim ben yabancı şarkıcılar sık dinlemediğim için recaba göre olmasın diye şarkıyı iyice dinlemek adına tüm yabancı şarkıları baştan sona dinliyorum ona göre oy vermeye çalışıyorum beğensem gerçekten veririm arianaya verdiğim gibi emin ol buna😉

Şarkıyı baştan sona dinledim çok güzel bir slowmuş kendi adıma şunu demek istiyorum bende sonlara koyanlardan biriyim yarışan 3 şarkıyıda gerçekten sevemedim hem sana hem diğer yabancılarla yarışanlara şunu diyim ben yabancı şarkıcılar sık dinlemediğim için recaba göre olmasın diye şarkıyı iyice dinlemek adına tüm yabancı şarkıları baştan sona dinliyorum ona göre oy vermeye çalışıyorum beğensem gerçekten veririm arianaya verdiğim gibi emin ol buna😉
Bir şey dediğim yok kimseye sadece sözlerini anlamıyoruz diye düşünmeyin diye dedim ayrıca bundan sonra senin sevdiğin şarkıları kaldı konusunda bayağı beğenmiştin.

Son düzenleme:
Bir şey dediğim yok kimseye sadece sözlerini anlamıyoruz diye düşünmeyin diye dedim ayrıca bundan sonra senin sevdiğin şarkıları kaldı konusunda bayağı beğenmiştin

Anlamadım senin sevdiğin şarkıları kaldığı yermi neyi beğendim anlamadım(b)

Moderatörün son düzenlenenleri:
@sokak sanati @MEnes ve destereye dokunmaz onlar iyi verir siaya sıvacılardan tek sen ayvayı yersin :A
@MasacRE- yoldaşıma her zamanki gibi katılıyorum. Sia'yı severim diye her şarkısına yüksek vereceğimin garantisi yoktur. :A Diğer şarkılar ondan daha iyi etki bırakırsa onlar yüksek alır ve buna kimse karışamaz. :A

Tam kanım ısınıyordu sana yine buz gibi soğudum.:A
@MasacRE- yoldaşıma her zamanki gibi katılıyorum. Sia'yı severim diye her şarkısına yüksek vereceğimin garantisi yoktur. :A Diğer şarkılar ondan daha iyi etki bırakırsa onlar yüksek alır ve buna kimse karışamaz. :A
şarkına telif geldi malesef @sokak sanati :A :A :A @Billy Kane @MasacRE- @Harunnn60

siaya gelmiyordu ama david guate pinti çıktı kanalına telif koymuş :F