eTV MusicSurvivor 7.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

MasacRE- senin herif iyi gitmemişti bu şarkıyla :F Yiğitt nki ne olur bilemedim ama seninki gerçi çok eski bir klipti adam güncel adam gibi görünmüyordu eski zaman adamı diye dalga geçmiştik adamınla :A :A :A
MasacRE- senin herif iyi gitmemişti bu şarkıyla :F Yiğitt nki ne olur bilemedim ama seninki gerçi çok eski bir klipti adam güncel adam gibi görünmüyordu eski zaman adamı diye dalga geçmiştik adamınla :A :A :A
Feridun daha iyi söylemiş :A

Şaşırmadım, bu forumda iyiler hep elenme potasında. bkz. ilk 3 hafta :T:
@Harunnn60 @mesmeso61 sen üçünüzde üzüldüğüm isimler oldunuz :(

mesmesonun listesinde yanlıs hatırlamıyorsam bu yoktu galiba yanlış hatırlıyorsamda kusura bakmasın :A 2000 li yılların en hit müslüm baba şarkısı bence büyük hit olmuştu heryerde çalıyordu :A

@Harunnn60 @mesmeso61 sen üçünüzde üzüldüğüm isimler oldunuz :(

mesmesonun listesinde yanlıs hatırlamıyorsam bu yoktu galiba yanlış hatırlıyorsamda kusura bakmasın :A 2000 li yılların en hit müslüm baba şarkısı bence büyük hit olmuştu heryerde çalıyordu :A
Yanlış hatırlıyorsundur, bunu listeye almamak manyaklık çünkü 😱

Yanlış hatırlıyorsundur, bunu listeye almamak manyaklık çünkü 😱
baktımda yokmuş gerçekten @mesmeso61 😱

çoğu yarışmacı bana danısır şarkı seçimlerinde yardımcıda olurum mesmeso danıssaydı 2.haftaya bunu koydururdum gerçi müslüm babanın en sevdiğim şarkısı olabilir son pişmanlık neye yarar listesine koydururdum mutlaka belki elenmezdi :A

3. hafta: Paramparça
4. hafta : Ah Oğlum
5. hafta: İtirazım Var
6. hafta: Adını Sen Koy
7. hafta: Hangimiz Sevmedik
8. hafta: Sigara
9. hafta: Nilüfer
10. hafta: Yıllar Utansın
11. hafta: Tutamıyorum Zamanı
12. hafta: Tanrı İstemezse
13. hafta: Hasret Rüzgarları
14. hafta: Konuşsana Bir Tanem
15. hafta: Affet

çoğu yarışmacı bana danısır şarkı seçimlerinde yardımcıda olurum mesmeso danıssaydı 2.haftaya bunu koydururdum gerçi müslüm babanın en sevdiğim şarkısı olabilir son pişmanlık neye yarar listesine koydururdum mutlaka belki elenmezdi :A

Ben de anlam veremedim, hani kaliteden falan çekindi desek Youtube'da resmi olarak da var :D

Ben de anlam veremedim, hani kaliteden falan çekindi desek Youtube'da resmi olarak da var :D

Bu varya hiç önüme çıkmadı. Yıkıldım şu anda.

MusicSurvivor'da SİA ile 3. HAFTA

Bu hafta Sia'ya ünlü DJ David Guetta eşlik ediyor. Sia'nın şahane sesinden Bang My Head dinleyeceğiz bu hafta.:Z

Klip yine olaaay..

@Cigdem- @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM

MusicSurvivor'da SİA ile 3. HAFTA

Bu hafta Sia'ya ünlü DJ David Guetta eşlik ediyor. Sia'nın şahane sesinden Bang My Head dinleyeceğiz bu hafta.:Z

Klip yine olaaay..

@Cigdem- @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM
Bu o çok beğenmediğim dimi? :A

Bunu 3'e koymuştum diye hatırlıyorum :A
David Guetta'yı sevmem, onun olduğu şarkılar da pek hoşuma gitmez :A

Recap dinlerken anlarım, umarım iyi seçmişsindir :A
Buray şarkıları gerçekten ilk dinlendiğinde tam anlamıyla tat vermiyor birkaç kez dinledikten sonra bağımlısı oluyorsun :D
Seçtik seçtik :A

O sıralamadan ben bir şey anlamadım zaten. Never Give up çok iyi demişsin sona koymuşsun.:F
Never Give Up aralarından en azındaqn beğendiğim oldu, ama en yüksek şans belki de bunda vardır. Nereyi koyarsan iyi oylar alır bu.

Azındaqn değil az olacak :A

Buray şarkıları gerçekten ilk dinlendiğinde tam anlamıyla tat vermiyor birkaç kez dinledikten sonra bağımlısı oluyorsun :D
Seçtik seçtik :A
MS'nin acı yüzü. Hiçbir şarkk defaatle dinlenmez :A bu yüaden elendim zaten :A

Never Give Up aralarından en azındaqn beğendiğim oldu, ama en yüksek şans belki de bunda vardır. Nereyi koyarsan iyi oylar alır bu.

Şimdi oldu. Neyse yine 10+ alır gibi Zayn şarkısından çok farkı yok yorumunun:A

Şarkı senin ruh halini anlatıyor ama dinle derim :A