Şarkı fena değil. Ebru Yaşar benden kötü almaz da seni düşünmemem lazım oy verirken@Thequeer kanki bu hafta da yüksek puanına talibim![]()
Ağır şarkılar söyleyen popçuları sevmem. Çünkü girdikleri duygusallıklar bana çok yalan gibi geliyorŞarkı ağır bir şarkı ama kendi yorumunu çok güzel katmış. 3-4 kez dinle ilkinde banada pek iyi gelmemişti![]()
Tam bekliyorum o haldeŞarkı fena değil. Ebru Yaşar benden kötü almaz da seni düşünmemem lazım oy verirken![]()
Geçen haftadan daha iyi. 5 vermiştim, kesinlikle daha iyi bekleyebilirsinAşkım benim şarkımı nasıl buldun?Geçen hafta seninle kader ortağıydık, az terlemedik. Artık terletme beni
![]()
Bana farklı ve güzel geliyor. Sende seversin BuraylaAğır şarkılar söyleyen popçuları sevmem. Çünkü girdikleri duygusallıklar bana çok yalan gibi geliyor![]()
Sanmam, MS'den sonra bir daha dinleyeceğimi sanmıyorum.Bana farklı ve güzel geliyor. Sende seversin Burayla![]()
Kötü bir yorum yapacağımı bildiğimi çin hiç dinlemedim bile seninkini@XanTier ne verirsin abine![]()
Sanmam, MS'den sonra bir daha dinleyeceğimi sanmıyorum.Bana farksız geliyor.
Kötü bir yorum yapacağımı bildiğimi çin hiç dinlemedim bile seninkini![]()
Bi kulak attım.
Git işine yahu kulaklarını yıka sakaldan görünmüyorBi kulak attım.
Her hafta en çok zorlandığım şey 1 puanı kime vereceğim oluyor, ama bazen işim çok kolay oluyor![]()
Hiç beğenmedimAthena yolculuğumuza enerji dolu 'Çöküşlerdeyim'le devam ediyoruz!
Recap 2.39 - 3.46
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @tolgab @Doğu @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx@batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113@Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem-
ilk hafta puanda almıştın ne olduda çöktün hemen ayollAthena yolculuğumuza enerji dolu 'Çöküşlerdeyim'le devam ediyoruz!
Recap 2.39 - 3.46
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @tolgab @Doğu @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx@batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113@Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem-
Dondum 🙁ilk hafta puanda almıştın ne olduda çöktün hemen ayoll![]()
![]()
![]()
Kualklarım bu kadar sağlam olduğu için zaten dinlediğim şarkı türleri bunlar değilGit işine yahu kulaklarını yıka sakaldan görünmüyor![]()
Athena yolculuğumuza enerji dolu 'Çöküşlerdeyim'le devam ediyoruz!
Recap 2.39 - 3.46