Gelin Adayı Naz "Zuhal Topal'la"yı İfşa Etti!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,847
Puanı
1,060
zuhal-topal-naz-programa-geri-dondu-mu.jpg

İlk sezon Fox TV ikinci sezonu Star TV'de yayınlanan sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği izdivaç programında yer alan ve programın uzun süreli gelin adayı Naz Mina programı ifşa etti!

İşte o açıklamalar;

"Baha dışında gerçek aşk yaşamadım her şey yalandı."
"Parasını alamayan programı ifşalıyor. Gerçi ben de iki haftayı alamadım zaten benim ihtiyacım yok. Benim orada tek gerçek ilişkim Baha ile oldu. Baha oyunlardan sıkıldığı için kavga etti, darp ettiler.Ali ile aramda hiçbir ilişki olmadı ki beni bırakın Ali'nin oraya geldiğinden beri kimseyle ciddi ilişkisi olmadı. Hepsi hayal ürünüydü. Hatta Nurlana'yı bile sadece stüdyoda gördü. Bir gün Evleceksen Gel'e gittim. Merak etmediniz mi neden gittim? Çünkü burada paramı ödemediler. Yalvar yakar geri döndüm, paramı verdiler."

791601_81527.jpg

Yazık!! Baha onca sosyl medyada bi tarafını yırtarken bu para için adamı yalanladı. Şimdi gitsin orasına burasına rakı döksün :F @mrt-06

Aman be Naz biz bilmiyor muyduk sizin ne halt olduğunuzu :A

Yazık ama... Yapım ekibi Baha'yı darp etti, yalancı çıkardı. Ardından Deniz konuşmak istedi, Zuhal Topal canlı yayında Deniz'i kovdu. Doğruları konuşmak isteyen herkesi bir şekilde engellediler ama böyle böyle dökülüyor işte hepsi :A

Oh olsun sana Artı Film ya da Sobe Film :A

Ulan çok büyük rezillik ya şu programların yayınladığı her 1 saniye ülkemiz adına utançtır

Hakikaten yazıklar olsun burda aslında birazda kendi kendini ifşa etmiş Naz bu şekilde olduğunu biliyorsan programa niye katıldın tabiki prim yapmak için ayrıca nankör biri olduğun ortada Sıkıysa Yayindayken bunları soyleyeydin meşhur oldun popüler oldun tabi ondan işine geldi buda:D

Son düzenleme: