S.G.A.T.
Emekli
Belki de forum kaldıramıyordur artık seni. Hele de siyah gömlekli birini.Konu açıyordum, demek ki çok dalmışım![]()
Belki de forum kaldıramıyordur artık seni. Hele de siyah gömlekli birini.Konu açıyordum, demek ki çok dalmışım![]()
Açacağım konuyu kaldıramayacak büyük ihtimalleBelki de forum kaldıramıyordur artık seni. Hele de siyah gömlekli birini.![]()
Kaldıramadı?Açacağım konuyu kaldıramayacak büyük ihtimalle![]()
yönetici ve görevlilerde @Tolstoyevski nin ismi niçin geçiyor acaba?
forumda ilgimi çeken bana ilginç gelen 4. vaka oldu@S.G.A.T. seninki son olmadı
Tols eskiden yönetimdemiydin? :S
Ekli dosyayı görüntüle 56848
infazım senin elinde olsunBiz forumun gizli teşkilatındanız, normal üye gibi görünüp gizliden bilgi ve istihbarat toplamakla yükümlü bir görevim var. Keşke ifşa etmeseydin infaz edilebilirim şimdi![]()
Çünkü,
Forumdan resimler yerine foruma bi haller oluyor olmalı
Bunu ilk @cevaa yapmıştı galiba.Tövbe bismillah sonunda tırlattı çocuk. 😱
@Harunnn60 @denizz19 @sokak sanati @Aserat @S.G.A.T. @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 56884
Sinirlenmiştim o anTövbe bismillah sonunda tırlattı çocuk. 😱
Zaten tırlatık bir kişiydi tescillendi. @Harunnn60Tövbe bismillah sonunda tırlattı çocuk. 😱
yönetici ve görevlilerde @Tolstoyevski nin ismi niçin geçiyor acaba?
yukardakini görmemişsin ?
@Harunnn60 hep beni unuttun benle ilgilenmeyi biraz bıraktın der bu sefer gerçekten biraz başı boş bırakmışız sanırımTövbe bismillah sonunda tırlattı çocuk. 😱
Hak verdin yani@Harunnn60 hep beni unuttun benle ilgilenmeyi biraz bıraktın der bu sefer gerçekten biraz başı boş bırakmışız sanırım![]()
![]()
İlgilenme zamanı gelmiş![]()
![]()
![]()
kafayı sıyırmaya başlamışsın dur ben sana bir yorum yapayımda az kontrolu ele alalım 6.bölümü izledimHak verdin yani![]()
Hımm nerede o ilgikafayı sıyırmaya başlamışsın dur ben sana bir yorum yapayımda az kontrolu ele alalım 6.bölümü izledim![]()
![]()
![]()
an itibariyle o göklerden gelen karar @Tolstoyevski yi yönetici sınıfından düşürmüşyönetici ve görevlilerde @Tolstoyevski nin ismi niçin geçiyor acaba?