Kader buna layık mı.Hiç sevmem onu.
![]()
Kader buna layık mı.Hiç sevmem onu.
![]()
Tek sen böyle konular açtığın için olabilir mi.Burak karakterinden bahsediyor da o diziden çıkmamış mıydı @vadikızı
Hay haspam zaten senin sessiz kalmadığın konular sadece benim konularım nedense![]()
Burak karakterinden bahsediyor da o diziden çıkmamış mıydı @vadikızı
Hay haspam zaten senin sessiz kalmadığın konular sadece benim konularım nedense![]()
Layık olur cnm niye olmasın da Bu çocuğu kesin Eylüle yazarlar ya
Burak karakterinden bahsediyor da o diziden çıkmamış mıydı @vadikızı
Cenk yeter ona çocuğu zayıflattı zaten.![]()
O zaman sen organik konuları takip et ben katkı maddesi de katıyorumTek sen böyle konular açtığın için olabilir mi.Diğer üyelerimizin haberleri %100 organik.
![]()
Kız yok Burak ayrıldı ya dizidenKader mi çıktı diziden o daha belli değil ki ya
Anacım Cenk ile de ayrılmışlardı en son evet o çocuk çok güzel zayıfladı he
Aynen oCenk yeter ona çocuğu zayıflattı zaten.
Şu yangın çıkarın psikopat mı o da olur Kader'e fazla bile.![]()
![]()
Hhahaa aynen o son hali aşırı kötüKulakları büyük kaldı ama küçülünce yüzü.![]()
Katmaman için sonuna kadar uğraşıcam.O zaman sen organik konuları takip et ben katkı maddesi de katıyorum
Kız yok Burak ayrıldı ya diziden![]()
O zaman sen organik konuları takip et ben katkı maddesi de katıyorum
Kız yok Burak ayrıldı ya diziden![]()
Kulakları büyük kaldı ama küçülünce yüzü.![]()
Uğraş uğraş kuyumu kazacak birini daha bulabilirsin rahatlıklaKatmaman için sonuna kadar uğraşıcam.![]()
Ayy ben Burak diye konudaki oyuncudan bahsediyorum yaa diziden ayrılan değil
Uğraş uğraş kuyumu kazacak birini daha bulabilirsin rahatlıkla
Ben de diyorum bu kız niye taktı sabahtan beri Burağa
![]()
Hhaha yetenekli genç oğlanları bulup yıldız yapıyorumay resmen hogatha @Çiğdem- in büyüleri 😱 arası çok beğeniyorum ama öbgz-my izlemedim demişt içerde başladı; ay bu çocuk çok yakışıklı ama kiralık aşta 3 bölüm oynadı sadece demişti geçen sene edhoya transfer oldu yalçın hafızoğlu; paramparçada da bu oğlanı videolardan beğeniyordu ama kırgınlar izliyordu o sıralar şimdi de bu diziye gelmiş oğlan resmen cadolozluğunun kanıtı oldu bu@mrt-06 @vadikızı @cookies @xBUGRAx @Forumdash @Aserat @Harunnn60 @MayısKralı @Yiğitt
hoşt meme seviyorum demiyor daHhaha yetenekli genç oğlanları bulup yıldız yapıyorum![]()
![]()
@mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash
bu videoyu paylaştığımda kabarmıştın oğlanaHhaha yetenekli genç oğlanları bulup yıldız yapıyorum![]()
![]()
@mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash
Furkan gibi bu oğlanda etki edebilir diziye ama kemalim yok ayollhoşt meme seviyorum demiyor da
bu videoyu paylaştığımda kabarmıştın oğlana
neyse belki @Yiğitt de göz ucuyla bakar artık kırgınlara![]()
O da konuyu daha renkli hale getirsin diyeKırgın Çiçekler'in ismi değişti sanmam![]()